od Marek » Pon 25. Jan 2010, 19:59
Pokud se ozve, je povysunutá měrka a olej vzniklou skulinou trochu vystřikuje. Nemusíš hned vypínat motor, jako když se rozsvítí kontrolka mazání, ale co nejdříve zastavit, vypnout motor a otevřít kapotu. Z vlastní zkušenosti (1 bunda od oleje): hadrem zakrýt konec trubičky, ve které je měrka zasunutá a povytažením měrky upustit případný zbytkový tlak. Pozor, olej stříká nepříjemně a je horký. Zasunout měrku zpět a pokračovat v jízdě. Když se ozve znovu, postupovat stejně. Odhaduji, že tak max. 3-4x se to může opakovat, pak je sraženina roztátá. Jde jen o to, aby motor nevycákal moc oleje, tedy při bzučení ho zbytečně nehnat plynem.
Rosta mi radil izolovat hadicie Miralonem - běžná izolace na potrubí. A hlavně jí vyříznout tak, aby překrývala zpředu ohyby hadic. Mělo by to pomoci, protože mám vyzkoušeno, že k zamrznutí nedojde hned, ale po určité vzdálenosti, takže roli hraje i ochlazování proudícím vzduchem za jízdy. V té souvislosti mi napadá, jestli máte někdo u motoru 1.8 8V kryt pod motorem a pokud ano, jestli taky zamrzá.
Xsara Break 1.8 66kW LPG