Ja už som tiež po zastávke v Kováčovej a v Nitre úspešne dorazil domov. Ďakujem Ropemu a jeho týmu za skvelo zorganizovaný zraz, všetkým zúčastneným za skvelú náladu. Teším sa na vás na budúce.
i já se přidám k poděkování za perfektní sraz, všem zúčastněným za velkolepou atmosféru, organizátorům i pomocným organizátorům, prostě všem kteří se podíleli na tomto báječném víkendu, jež jsem si užíval plnými doušky. A těším se na další společné setkaní
Jak jsem slíbila, zde je ona mapa... Jen jednu vadu na kráse to mělo a to, že mě, resp. dítko nenapadlo dát tu mapu k vyznačení všem zúčastněným až v pozdních nočních hodinách. Možná bychom se i divili, kde někteří bydlí
V nebi mě nechtějí,v pekle se mě bojí,tak jsem tady
Taky já chci hlavně ROPEMU poděkovat za bezva zorganizovaný sraz a všechno kolem něj a Vám všem za příjemné chvíle strávené ve Vaší společnosti.Škoda jen,že se mi porouchala ta pracně vydobytá nová navigace GARMIN-nějak se na ní zadrhla ta šipka a teď s ní netrefím ani domů.Na další XSARA sraz abych vyrazil o týden dřív a podle starého kompasu. Ještě jednou zdravím všechny účastníky!
Já taky díky za vše a jen bych chtěl Jirku opravit, nebyl to Swišť !!! Docela jsem byl překvapen, že na to, jak málo jsme toho naspali, jsem byl v pondělí i po zbytek víkendu docela v pohodě. A to jsem neusnul ani při formuli
F*ck fuel Economy, my Ford just used all the gas your Hybrid saved ....