Taktéž sem dávám svou zkušenost s tímto servisem (AUTO MRKVIČKA s.r.o) a nutno dodat, že je i tato má zkušenost naprosto kladná.
Když jsem se již pokukoval na netu po inzerátech Xsar, s tím, že mé AXko je hold již malé, našel jsem spoustu zajímavých inzerátů na nablištěné Xsarušky. Abychom nemuseli tratit 10 000 na prodeji AXka díky ekologickému poplatku, rozhodli jsme se o prodeji a koupi Xsary během jednoho dne. Vlezl jsem do záložek, zjistil, že naší favoritku zrovinka prodali a tak šla na řadu právě ta, kterou již vlastním. Nabízel ji autobazar u benzinky OMV v kosmonosech. Udělali jsme si tedy vílet a zajeli se na ni podívat. Od pohledu se nám velice líbila, poptali jsme se na prodávajícího a byli jsme rozhodnuti, že do ní půjdeme. Prodávající nám řekl, že neni problém se na ni podívat na zvedáku ve vedlejším Peugot servisu. Doma jsem zjistil, že je kousek od bazaru, již zmiňovaný, značkový servis Citroen, tak jsme se tam telefonicky domluvili, že bychom chtěli prohlédnout auto před koupí, aby zjistili, jestli nebylo auto havarované a řekly o něm své. Vše klaplo v pohodě, přijeli jsme do bazaru, s kolegou prodávajícího jsme tam zajeli. Zakázku přijímal p. Borůvka, zajel na dílnu, hodil na zvedák, naklusali tři pracovníci servisu a auto začali pěkně omrkávat. Zčíhnuli veškeré náplně, brzdy, nápravy, těsnost motoru, provedli diagnostiku, vyměnili vadnou žárovku, chybějící úchytku plastového krytu v oblasti motoru ....... ,o prostě na tom téměř celou asi tříčtvrtku hodinky strávili tři maníci. Byli vstřícní, odpověděli na všechny naše otázky a potvrdili, že je to velice povedený kup. Za celou kompletní prohlídku včetně diagnostiky jsme tam nechali 380 kaček a s poděkováním odjeli, Xsarušku koupili a jak jsem s ní spokojený? Abych to vyjádřil, musel bych skákat jako tento smailík
Před servisem v Kosmonosech smekám
Citroën Xsara II break, 1.6 16V EXCLUZIVE, r.v. 2001
Peugeot 807, 2.0 HDI 100kW, EXCLUZIVE, r.v. 2007
Citroën Xsara II liftback, 1.6 16V CHRONO, r.v. 2003 - stále u našeho domu, pane říká tatíkovi