od m.i.k.y21 » Pia 5. Mar 2010, 21:26
Tak já jsem byl s xsarou v Kožlanech je to asi 35 km z Plzně..Je to směr Most..Byl jsme tam před 2 týdny a všechno proběhlo naprosto v pohodě..Nemají internetové stránky ale inzerovali v novinách, kde jsem se to taky dozvěděl a přijel...Objednání domluvené na osmou hodinu v pondělí s tím že to do 12 hodin bude hotové..Byl jsem se zatím projít po městě..Cena repase byla 6000 Kč s tím že mi v rámci měnili ještě ložiška na jedné straně jelikož už mělo vůli.Volali nejprve-domluvil jsem se na výměně.Sám jsem si mohl zkontrolovat a ležely na podlaze spolujezdce....Práce na výbornou...Bylo mi doporučeno promazat nápravu každého půl roku a záruku mám na ní taky...Ptal jsem se jak dlouho to vydrží a řikali mi, že se ještě nikdo po repasi neobjevil znovu a to dělají jž 9 let...Tak to už to auto dávno nebudu mít...Tel. číslo 602420464...něco jsem přidal i do odkazů na ně u repasí náprav to co jsem zjistil a mohlo by se hodit...Všem přeji aby dobře vybrali u koho nechat repasovat...Hodně šťastných km...
Naposledy upravil
m.i.k.y21 dňa Pia 5. Mar 2010, 23:09, celkovo upravené 1