Jedná se o tento servis: http://www.autoport.cz/
Moje Xsarka tam byla na výměně rozvodů.
Celkově dá se říct spokojenost, i když neznačkový šikula by to možná zvládl rychleji a/nebo levněji,
jen se mi toho správného šikulu v blízkém okolí nepodařilo najít
plus po sdělení termínů, kdy by se mi výměna hodila, mě objednali hned na první z uvedených
plus velice příjemný profesionální přístup
neutral předem mi řekli, kdy mi auto vrátí, a to taky dodrželi
(auto dodáno v pondělí ráno, vráceno v úterý večer
- podle některých profíků by se to mělo dát zvládnout za polovinu času nebo ještě míň)
minus mailem jsme se dohodli na ceně 8,5 tis. a nakonec to bylo 9,6 protože měnili navíc ještě pomocný řemen
(nevadí mi, že ho měnili, jen nevím, proč ho předem nezapočítali do té kalkulace)
minus když jsme přesně podle objednání dorazili na místo, tvářili se tochu překvapeně, jako že objednaní nejsme
(ale bez problémů to stejně v domluveném termínu udělali, takže v pohodě)
Celková cena 9,6 tis. zahrnuje: sadu rozvodů (2500,-), vodní pumpu (2000,-), chladicí kapalinu 7l (1000,-), pomocný řemen (650,-), práci (3500,-).
Mimo záležitost rozvodů mi pomohli taky vyřešit problém se zádhadným boucháním pod autem
(popis problému zde: viewtopic.php?f=56&t=4571&start=30#p86118)
Na faktuře uvedeno "oprava záchytu reakce motoru", ústní vysvětlení znělo: "Byla tam špatná matka, dali jsme tam správnou."
Stálo to 500,- zlepšení je 100%, už mi to nebouchá vůbec.
Pětikilo za matku je teda dost, ale ten nádhernej pocit, že mi auto neškube, když začne motor brzdit, ten za to snad stojí