Lexia3

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki

Lexia3

Poslaťod mishoooo » Štv 16. Aug 2012, 20:25

Nazdar vospolok.
Instaloval som Lexiu a po nainstalovani a susteni to vyhodilo hlasku ze nemoze spustit firefox a ze chyba java plugin... doinstaloval som firefox javu a teraz spustim lexiu prebliknu mi dve okna s logami a potom sa nic nespusti... skusal som znova preinstalovat lexiu a stale to iste... tak neviem ci mam zly operacny alebo nieco robim zle s lexiou...
Inak mam Win 7 ultimate 32-bit taku notebook verziu trosku okresanu.

potrebujem to aj do buducna kvoli diagnostike ale hlavne aby som si aktivoval denne svietenie bo som mal ine auto a tam som ho mal a tuto stale zabudam tak aby som neskoncil s pokutou... alebo nikedo z BA kdo by mi to napichol...?
vdaka za kazdu radu...
Obrázok užívateľa
mishoooo
Přispěvatel
Přispěvatel
 
Príspevky: 21
Registrovaný: Str 8. Aug 2012, 22:45
Bydlisko: Bratislava
Vůz: Xsara Picasso 1.6 80kW, 2008

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod urpin » Štv 16. Aug 2012, 21:03

Pokud vím tak běží jen na XPéčkách
současnost - Toyota C-HR 1.2
bejvalka - C4 3dv 1.6ka okřídlené VTR
bejvalka - Xsara 3dvířková 1.4ka
Obrázok užívateľa
urpin
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád
 
Príspevky: 1681
Registrovaný: Ned 8. Apr 2007, 9:56
Bydlisko: 25 km od Ostravy a 209 km od Brna, Dolní Lutyně
Vůz: Toyota C-HR

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod empík » Pia 17. Aug 2012, 8:21

Urpin má pravdu. Lexia ide nainštalovať len na XP. Najčistejšie riešenie je nová partícia na HDD čisto len pre Lexiu. Takto to funguje bez problémov.
Som rád, že ste radi, že som rád...
Obrázok užívateľa
empík
V.I.P.
V.I.P.
 
Príspevky: 1708
Registrovaný: Štv 14. Apr 2011, 11:23
Bydlisko: Revúca, SR
Vůz: Citroen Xsara Break 2.0 HDI - 80kW r.2001

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod mishoooo » Pia 17. Aug 2012, 20:19

fasa... preinstalovavat notas.. co viac si priat. Ono nainstalovat ide, spustit nejde :? no nist ked bude trosku cas...
Inak nikdo z BA kdo by mi aspon to svietenie aktivoval...?
Obrázok užívateľa
mishoooo
Přispěvatel
Přispěvatel
 
Príspevky: 21
Registrovaný: Str 8. Aug 2012, 22:45
Bydlisko: Bratislava
Vůz: Xsara Picasso 1.6 80kW, 2008

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod Rope » Pon 3. Sep 2012, 20:37

Dojeď do Trenčína na sraz tam ti to někdo zaktivuje, diagnostiky tam minimálně dvě budou a je to pro přátelé zadara.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád
 
Príspevky: 5633
Registrovaný: Pon 1. Máj 2006, 17:58
Bydlisko: OSTRAVA !!!
Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod mishoooo » Uto 11. Sep 2012, 22:00

Aj by som prisiel... este nebol cas nastudovat kedy a kde ale horsie je to s volnym casom ktoreho je malo... dalsia vec nikoho nepoznam budem tam ako tretie kolo u vozu a myslim ze na uplne klasicke picasso bez jedinej upravy aj tak nik nieje zvedavy...
EDIT: no kedze som odchovanec Skoda old car zrazov ktore som svojho casu zakladal viem ze je to uzasna atmosfera a kopec novych znamych tak by som sa aj vtierol ale ako som pozeral termin je 21-23 a to ja mam presne 22 fotenie ktore nemozem odvolat... takze jedine ak o rok popr. ak bude dake jarne... ale program pekny tak dufam ze si potraseme rukov aj osobne....

Este otazka k LEXII preinstaloval som Notebook dal som lexiu ale nie som si isty aky typ kabla pouziva... som predpokladal ze OBD II ale s mojim to nejde spustit tak teraz neviem ci mam kabel KKL namiesto OBD alebo lexia vyzaduje iny ako OBD II standard ?
Obrázok užívateľa
mishoooo
Přispěvatel
Přispěvatel
 
Príspevky: 21
Registrovaný: Str 8. Aug 2012, 22:45
Bydlisko: Bratislava
Vůz: Xsara Picasso 1.6 80kW, 2008

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod empík » Str 12. Sep 2012, 9:07

Neviem či ťa správne chápem, ale Lexiu môžeš nainštalovať len s original káblom. KKL ti s tým nebude fungovať. Lexia má samozrejme podporu OBD2 - 16 pinový konektor.
Edit:
Zajtra by som mal byť v Blave. Ak chceš niečo robiť tak SZ.
Som rád, že ste radi, že som rád...
Obrázok užívateľa
empík
V.I.P.
V.I.P.
 
Príspevky: 1708
Registrovaný: Štv 14. Apr 2011, 11:23
Bydlisko: Revúca, SR
Vůz: Citroen Xsara Break 2.0 HDI - 80kW r.2001

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod mishoooo » Str 12. Sep 2012, 21:33

Takze pokial bude kabel s OBD 2 tak by to malo ist... Ja som mal pred Picassom octaviu 99 tam som si robil diagnostiku sam, kabel som kupoval hlavne na kkl kedze 99 este nepodporuje OBD 2 a teraz fakt neviem ci ten kabel je OBD 2 kompatibilny... :/
Obrázok užívateľa
mishoooo
Přispěvatel
Přispěvatel
 
Príspevky: 21
Registrovaný: Str 8. Aug 2012, 22:45
Bydlisko: Bratislava
Vůz: Xsara Picasso 1.6 80kW, 2008

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod empík » Str 12. Sep 2012, 22:22

Nestačí ti len kábel s OBD2. Musíš mať originál kábel pre Peugeot a Citroen. V interface je docela dosť elektroniky. Pre predstavu video:
http://www.youtube.com/watch?v=SwYX9Icib4A
Som rád, že ste radi, že som rád...
Obrázok užívateľa
empík
V.I.P.
V.I.P.
 
Príspevky: 1708
Registrovaný: Štv 14. Apr 2011, 11:23
Bydlisko: Revúca, SR
Vůz: Citroen Xsara Break 2.0 HDI - 80kW r.2001

Lexia 3

Poslaťod pedu » Uto 25. Sep 2012, 19:12

Ahoj.
Potreboval by som poradiť ako v ntb graficky zobraziť merané údaje v diagnostike Citroen Lexia 3. Po zadaní požadovaných údajov
a kliknutí na ikonu grafu začne načítanie údajov, môže trvať 1 - 20 min. Po zastavení načítavania a kliknutí na ikonu grafu
iba prebleskne zobrazovací raster a vyhodí chybu. Poradíte kde môže byť chyba alebo aký grafický program doinštalovať?
Skúšané na C3, 1,1i, r.v.2004 a C4 1,6i 16V, r.v.2008.
Ďakuje. Peter
pedu
Přispěvatel
Přispěvatel
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Uto 25. Sep 2012, 19:04
Bydlisko: Hlohovec,SR
Vůz: Citroen C4, 1,6i 16V, r.v.2008, 80kW

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod empík » Uto 25. Sep 2012, 22:56

Nie je potrebné doinštalovať žiadny grafický program. Mne beží Lexia korektne na 32 bitovom Win XP SP2. Pokiaľ vznikajú nejaké problémy s programom, tak vždy to vyrieši formát partície a nová inštalácia.
Som rád, že ste radi, že som rád...
Obrázok užívateľa
empík
V.I.P.
V.I.P.
 
Príspevky: 1708
Registrovaný: Štv 14. Apr 2011, 11:23
Bydlisko: Revúca, SR
Vůz: Citroen Xsara Break 2.0 HDI - 80kW r.2001

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod snoopy » Str 26. Sep 2012, 10:22

sorry, ale rada "když je problém s programem, tak formát partišny a nová instalace" je rada asi jako "kup si nový auto,když ti starý blbne".

to pedu: Pokud ti to vypisuje nějakou chybu, bylo by fajn sem napsat jakou chybu. buď ofoť obrazovku nebo alespoň opiš. pak se dá radit dál.
Xsara Picasso 1.8v r.v.2003 "Bublina"
Grand C4 Picasso 1.6HDI r.v.2012 "Blueberry"
(jména autům vymýšlí naše děti :-) )
Obrázok užívateľa
snoopy
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád
 
Príspevky: 1598
Registrovaný: Str 8. Júl 2009, 13:17
Bydlisko: Praha 4 Újezd
Vůz: Xsara Picasso 1.8i r.2003

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod empík » Str 26. Sep 2012, 15:30

to snoopy:
dobre si ma pobavil. Som zvedavý kam až sa v radení dostanete. :lol:
Som rád, že ste radi, že som rád...
Obrázok užívateľa
empík
V.I.P.
V.I.P.
 
Príspevky: 1708
Registrovaný: Štv 14. Apr 2011, 11:23
Bydlisko: Revúca, SR
Vůz: Citroen Xsara Break 2.0 HDI - 80kW r.2001

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod Cvrček » Str 26. Sep 2012, 17:11

Nic proti,ale možná by jsi se divil. Vzhledem k tomu,že Snoopy je "ajťák" z povolání.
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete ;)
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
Obrázok užívateľa
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád
 
Príspevky: 4553
Registrovaný: Štv 7. Jún 2007, 10:33
Bydlisko: Frýdlant v Čechách
Vůz: Xsara Picasso 2.0 HDi , r.v.2001

Re: Lexia3 nejde spustit...

Poslaťod pedu » Str 26. Sep 2012, 20:17

Nedarí sa mi vložiť obrázok monitora, takže po kliknutí na F4, resp. ikonu grafu vypíše: "Správa z webovej stránky:MinimizedLigne exception:(objectError)."
Inak diagnostika mi zatiaľ komunikovala, s vozidlami P206, 307, 406, C3, C4, C Xsara Picaso, bez problémov, našla a komunikovala so všetkými RJ vo vozidlách. V ntb mám XP3, PPO V.22.14+upd.24.21 a Lexia V.45.13+upd.47.18.

Peter
Prílohy
C4a.JPG
C4a.JPG (72.52 KiB) Zobrazené 11591 krát
Naposledy upravil pedu dňa Štv 27. Sep 2012, 17:24, celkovo upravené 2
pedu
Přispěvatel
Přispěvatel
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Uto 25. Sep 2012, 19:04
Bydlisko: Hlohovec,SR
Vůz: Citroen C4, 1,6i 16V, r.v.2008, 80kW

Ďalší

Späť na Nápady, vychytávky

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia