od PAVEL.K » Uto 3. Aug 2010, 12:12
Nechal jsem si seštelovat plyn a na podruhé se jim podařilo to seštelovat tak, že to za jízdy necuká a ráno v pohodě nastartuji. Jen se mi ted stává, že mi občas se rožne kontrolka co hlásí chybu motoru a třeba po 3 dnech to samo zhasne. Teď když se to zas rozsvítilo, jsem zajel na diagnostiku a tam mi vyčetli že labda sonda č.2 je neaktivní a přitom obě sondy jsou dané nové. V servisu jak mi dělali diagnostiku že by se měla sonda při jízdě na LPG odpojit, tak jsem hned volal do servisu na LPG a tam mi řekli že sekvečního vstřikování, typu omegas se sondy nedopojuji. Doporučili mi abych ujel asi 50 km na benzín, že se řídící jednotka srovná, ale nepomohlo to a pak, že jestě seštelovat plyn pokud to bude svítit. Nechce se mi do toho zbytečně vrážet prachy za štelování, když si nejsem jist že bude hladný vysledek a auto ted na LPG jede v poho. Docela by mě zajmalo, má nějaký vliv na auto, to když svítí ta kontrolka co hlásí chybu motoru, nebo auto jede pořád stejně a vše funguje jak má? za jízdy jsem zatim nepocítil změnu, jen mě to vadí jak to svítí, když to dva roky nedělalo. Jo a ten problém s tou kontrolkou začal od té doby co mi bylo měněno těsnění pod hlavou, vodní pumpa, termostat a rozvody. Před tím to bylo vše ok. Zkuste poradit co s tím, Moc dík