Nu dobrá,Pánové.Mám LPG již přez rok/nové/ a najeto 8000km českých.Před ůpravou jsem dal nový motor.olej a filtry.Hladina oleje a jeho spotřeba je v pohodě,0,15l 10W-40/na 8t.km/.A jak to jede?Jako na benzin,automaticky se to přepne na LPG po cca 3-4km.Poznám to jen podle kontrolky,spotřeba jako u benzinu 10l/100km.Jezdím převážně město.Problem byl pouze letos v zimě při teplotě pod -12st.C.Ale to upozorňují i holanďani a ti mají lepší plyn.Já mám nádobu pod autem a né vevnitř,tím vzniká náš problem.Jedině si z tlakové lahve přečerpat ten dražší a lepší.Ti co jezdí s karavany na lyže ví o co jde.
Cena 12.90kč za LPG/ONO-Plzeň/ Další přimazávání vzduchu spec.olejem nemám.Při čištění vzduch.váhy jsem zjistil,že v sání je dost mastnoty od par z víka ventilů.Tak tam nebudu ještě přidávat.Kdo uvažuje o přeztavběna LPG,je dobré si zajít také za odborníky pro "radu".Já to mám z Vochova u Plzňe.Musel jsem sice čekat v pořadí,ale je to tutovka,žádná "garáž".Musí ovšem být předem motor v řádném pořádku.P.S.Svíčky tam jsou stejné jako při benzinu/Bosch,nebo od Fantíků/.