Ou, tak za tu cenu pouzijem original priecniky, ktore uz mam
PS: nasiel som na autobazari 2 inzeraty na to iste auto. V jednom ma 4 abgs, v druhom 2 a rozdiel v najazde skoro 20 tisic km Hmmm, kdepak soudruzi udelali chybu?
Naposledy upravil Axel dňa Str 22. Aug 2012, 7:23, celkovo upravené 1
Cestami aj necestami @ Necestami aj cestami so Skautom pod zadkom @
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství.
Pro někoho po ránu,pro někoho po noční. Co se týče názoru,tak stejně,jako MP. A co se týče hagusů,tak jsem měl tu čest asi tři Picassa s nima potkat a nevypadá nějak dobře. A rozhodně mi nepřijde,že by to bylo praktičtější oproti standardním příčníkům.
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
Podle mne: JE TO BLBOST!!! Ale lidi si to koupí a nic nevyreklamují. P.S. U nepolárních látek (benzín, nafta) nemůže magnetizmus z fyzikálního hlediska fungovat.
Počkám si na super premium. Ten už bude vracať naftu späť do nádrže. Už teraz mám zníženú spotrebu o 20% a to som si ten prípravok len pozeral na nete. Fascinuje ma čomu všetkému sú ľudia ochotní uveriť...
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex XSARA II Baffy 0 Viteon 0 Kleki 0