Tak to vypadá, ľe budu muset nechat vyměnit homo kloub-y ?
Kdo s tím máte nějaké zkuąenosti ?
A na kolik to asi tak příjde ?
Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Kvido píše:No trochu bych ti poradit mohl,ale jak si příąel na to,ľe to je
homo klub,teda vlastně homo kloub ?

No do cvakání to má hodně daleko , já bych to přirovnal k přeskakujícím zubům na motorový pile . A pak sem taky chvilku jezdil s F.Ducatem , tím starým hranatým a to byl takovej vrak ľe tam to dělalo při rozjezdu s kolama rovně .Rope píše:Kvido píše:No trochu bych ti poradit mohl,ale jak si příąel na to,ľe to je
hmm v tom klubu se ohnul a uľ tam měl ten homokloub.![]()
![]()
No nejspíą asi při plném rejdu slyąí to klasické cvakání.

Kvido píše:No trochu bych ti poradit mohl,ale jak si příąel na to,ľe to je

MP píše:No já kdyľ jsem koupil Xsaru tak byla manľeta na tom kloubu taková popraskaná , tak jsem ji vyměnil , pak mě v tom začalo taky cvakat , ale jen při malé rychlosti a kolech naplno v rejdu - např při couvání při parkování podélně se silnicí .... jsem si myslel ľe ten kloub je KO , ale koukl jsem , a ona ta manľeta se shrnula , blbě byla dotaľená ta páska a to mazivo se vysrříkalo do podběhu , pak to bylo suchý a cvakalo to ... koupil jsem pytlík s mazivem , nacpal jsem ho tam , pořádně zajistil manľetu a je klid ... uľ 50 000 km . Zkus prvně kouknout jestli se ti to taky nějak nevycákalo ven ...

MP píše:mazivo se vysrříkalo do podběhu , pak to bylo suchý ... koupil jsem pytlík s mazivem , nacpal jsem ho tam , pořádně zajistil a je klid ... Zkus prvně kouknout jestli se ti to taky nějak nevycákalo ven ...
Kvido píše:MP píše:mazivo se vysrříkalo do podběhu , pak to bylo suchý ... koupil jsem pytlík s mazivem , nacpal jsem ho tam , pořádně zajistil a je klid ... Zkus prvně kouknout jestli se ti to taky nějak nevycákalo ven ...
To je citát pro pobavéní,neuraľ te se,já jen kdyľ byla řeč o tom Homo klubu![]()
Řepáku,můľu ti poslat pár fotek jak se to dá rozdělat,měl jsem to teď tři dny na zahradě rozdělané,měnil jsem tlumiče i loľiska a teď je to paráda,super,vůbec v tom nehučí a xsara sedí jak přibitá ani nevím jak jsem s takovým rozbitým autem mohl jezdit.

Kvido píše:Mám 1,8 16V Exclusive

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia