Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

ahoj,moc moc ti děkuju za rady ale bohuľel oba servisy cos napsal sou pro mě moc daleko... ale stejně ti moc děkuju za radyřepák píše:Sem kdysi potřeboval po návątěvě jednoho z praľských servisů ,,počítadlo,, ke klima ......
No prostě nic .
Co auto to originál . Leda prej objednat přímo přes C a to by bylo za 8 . Nakonec jsem jel s autem do C a tam zjistily přes ,,plnohodnotný,, počítač ľe je chyba úplně někde jinde . Hledali a naąli přetrľený drátek u inter. snímače teploty ... proto to vůbec nefoukalo - v zimě ...
Takľe bych to zkusil se poptat u C jestli je to moľný .
Já mám dost dobré zkuąenosti s přístupem k potencionálnímu zákazníkovi u C v Plzni na Borech a v Jablonci , ale si nepamatuju co je to za část . je to tam na kopci mezi LB-JN ev. třeba Zyky dělal u C tak jestli by nevěděl on .

a hojky, máą pravdu,radąi se na to vykaąlu,abych neudělal jeątě víc problémů neľ teď mám.... tak se měj hezkycelam píše:Asi jsem zbabělec, ale také bych to nedělal pokud by to nebylo nutné. U těchto aut se poľívalo více variant řídících jednotek od více výrobců a navíc i pokud je jednotka stejná, nevidíą do ní.
Zda je lze vzájemně zaměnit ti asi řekne jen ten kdo se tím ľiví a má vąechny informace. Navíc můľeą mít problémy s imobilizérem, teď ti to jede blbě a pak uľ to ani neąkytne.
Mnohdy se vyměňují řídící jednotky, aby se potom doąlo k poznání, ľe je přelomený některý přívodní drát a ľe jednotkou to nebylo. Kamarád tak vystřídal v R19 tři a nakonec se vyměnila kabeláľ a je klid.
Ale je to na tobě....

ahoj,ok. děkuju za radu , udělam to...řepák píše:Mourku , teď co seą tady přihláąenej , tak si v ,,NASTAVENÍ,, můľeą doplnit i bydliątě . No nemusíą psát přesnou adr. stačí třeba jen město jako takový a pak by se ti dostávalo odpovědí a rady kde co a jak v tvém okolí .

mourek píše:ahoj,ok. děkuju za radu , udělam to...řepák píše:Mourku , teď co seą tady přihláąenej , tak si v ,,NASTAVENÍ,, můľeą doplnit i bydliątě . No nemusíą psát přesnou adr. stačí třeba jen město jako takový a pak by se ti dostávalo odpovědí a rady kde co a jak v tvém okolí .

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 17 hostia