Svicky na Xsaru

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Poslaťod jerim » Uto 29. Júl 2008, 6:27

ahoj nevim jaky mas problem z volnobehem ale ja mel problem z volnobehem a byl to krokovy motorek,ale mel jsem jednou problem ze pri startu me to chcipalo a musel jsem rychle pridat plyn jinak by to chciplo a tak dlouho jsme hledaly az jsme zjistily ze to bylo baterkou coz bych vubec necekal prej jakmile ztraci kapacitu tak to zacne takhle blbnout
jerim
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: xsara break 1.8i16V 98

Poslaťod Kvido » Uto 29. Júl 2008, 8:10

:lol: mám nový krokáč,baterku 14 dní,nějaké čidla,občas zlobí volnoběh jakoby se na vteřinku udusil a pak zase naskočí,ale tohle řeąím v jiném vlákně http://www.xsara.cz/forums/viewtopic.php?t=4176
Spíą mě zajímá jízda s těmito svíčkami v zimě,jedná se o nejspíą sportovní,háľí jiskru po celém obvodu 360° a nemají takovou tu fajku,z čehoľ jsem se i trochu ulekl,ale některé svíčky jsou horąí v zimě,mám v záloze i ty původní,ale byl bych radąi kdyby fungovaly v zimě.
Obrázok užívateľa
Kvido
Čestný člen
Čestný člen

Vůz: Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi,2019

Poslaťod urpin » Uto 29. Júl 2008, 9:02

Kvido píše:docela jsem se lekl,kdyľ jsem vytáhnul první,myslel jsem ľe je to nějaký zmetek

jsem rád, ľe nejsem sám, moje reakce byla stejná :lol: :lol: :wink:
současnost - Toyota C-HR 1.2
bejvalka - C4 3dv 1.6ka okřídlené VTR
bejvalka - Xsara 3dvířková 1.4ka
Obrázok užívateľa
urpin
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Toyota C-HR

Poslaťod Marek » Uto 29. Júl 2008, 21:22

Kvido, jerimova poznámka o baterce bez kapacity stojí za povąimnutí. Napětí dokáľe ovlivnit chod motoru a baterka, u které by se např. vyzkratovával jeden článek by přitom extrémně zatěľovala altík a ten by navíc brzdil. Hlavně baterku za chodu motoru neodpojuj, buď zkus měřit napětí, ale málokdo bude jezdit s trvale připojeným multimetrem (nehledě na jeho poąkození vysokou teplotou v odstaveném autě a moľnost zkratu u provizornho připojení). Pokud máą moľnost, půjč si od někoho akumulátor. Jen doporučuji zkontrolovat dobíjení, aby se nepoąkodil, kdyby něco nebylo v pořádku.
Xsara Break 1.8 66kW LPG
Marek
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: X1 Break, 1.8 8V LPG,r.v.1999

Poslaťod Kvido » Uto 29. Júl 2008, 21:54

Marek píše:Kvido, jerimova poznámka o baterce bez kapacity stojí za povąimnutí. Napětí dokáľe ovlivnit chod motoru a baterka, u které by se např. vyzkratovával jeden článek by přitom extrémně zatěľovala altík a ten by navíc brzdil. Hlavně baterku za chodu motoru neodpojuj, buď zkus měřit napětí, ale málokdo bude jezdit s trvale připojeným multimetrem (nehledě na jeho poąkození vysokou teplotou v odstaveném autě a moľnost zkratu u provizornho připojení). Pokud máą moľnost, půjč si od někoho akumulátor. Jen doporučuji zkontrolovat dobíjení, aby se nepoąkodil, kdyby něco nebylo v pořádku.

Vľdy» jsem tam psal,ľe ji mám 14 dní novou,měl jsem ji vyskratlou na mínusu,vąe proměřeno,altík fičí jako nový,tím to není.Dal jsem tam Yuasa Ca-Ca 62Ah + magické oko cena 2469 kč.
Dnes jsem svíčka trochu prohnal fičí to na ně dobře,stratilo se mi taková ta odezva,motor ihned akceleruje,jen to nějak moc neřeąí ten volnoběh na zahřátý motor.
Jinak ty Brisky mohu doporučit,uvidíme v zimě.
Obrázok užívateľa
Kvido
Čestný člen
Čestný člen

Vůz: Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi,2019

Predchádzajúci

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 16 hostia