Zamknu xsaru a za 2min se sama rozsviti

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Zamknu xsaru a za 2min se sama rozsviti

Poslaťod davados » Štv 26. Feb 2009, 22:55

Takze pri debordelizaci sme nekde asi s necim hnuli.Byl venku stredovej panel a komplet sedacky.Problem je takovej.Vyndam klic ze zapalovani a zamknu a jdu od xsary a po 2min a 5sek se rozsviti predni svetla,pc a misto stupnu sou tam 2carky,sviti i podsvetleni topeni a na budikach se rozsviti vse krom pasu a imobilizeru a baterky a nabehne raficka nafty.Krom toho po nastartovani jede ventilator topeni tak na 2jku a nejde regulovat(dopo po odpojeny baterce chodilo ok do asi 3tiho nastartovani).Svitilo to vcera skoro hodinu kdyz sme prisli z vecere.Na noc sem baterku odpojil.A dnes to dela zas.Za jizdy je vse v poradku krom ventilatoru,ten se toci asi na 1,2.Jediny krom uklidu(u BSI sme se nepohybovali max vysavacem ostatne jako vzdy pri luxovani),je ze sme vymenili radio za origo clariona minidiskovyho sony.Nedrzel pamet v origo zapojeni tak kamos spojil zlutej s cervenym kablem a pamet drzi.To samy mi udelal u minulyho panasonica a fungovalo vse.Tak nevim kde by mohla bejt chyba.Clariona budu mit az zejtra,pujcil sem ho,ze bych to zkusil dat do "puvodniho"stavu.Kdyz ted vse vypnu a vyndam klic i bez otvirani dveri.Vse se vypne a po asi minute cvakne relatko a zhasnou kilometry a je ticho prave jen do ty 2min a 5 sek.Bez zvuku se rozsvitej pouze predni svetla a potom za uplny tmy zazni zvuk jakoby se menilo nastaveni klapky vnitrniho okruhu,ale trva to asi 5 sek a nabehnou budiky a podsvetleni.(Nevzal sem si fotak abych to nafotil).Pak normalne nastartuju svetla zhasnou a budiky taky,dokud neotocim packou svetel a ventilator toci jen asi na tu 2jku
Obrázok užívateľa
davados
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Renault Vel Satis

Re: Zamknu xsaru a za 2min se sama rozsviti

Poslaťod Tominob21 » Pia 27. Feb 2009, 9:22

Ahoj, četl jsem tvůj příspěvěk, dělám xsary docela dlouho, ale tohle jsem neřešil, protože nové xsary mají eco-mod, takže i když něco necháš zapnutý, tak se to vypne, myslím si, že by to mohl být zkrat v BSI,to dává impulz kdy zapnout světla a budíky. Chtělo by to na diagnostiku. Jinak nevím, ale s rádiem to podle mě nebude mít nic společnýho.
Tominob21
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: Xsara 2.0i 16V VTS, Xsara 1.6i 16V VTS

Poslaťod davados » Pia 27. Feb 2009, 11:22

Tak VYRESENO.Fakt to delalo radio.Kamos spojil zelenej vedouci z ISO(memory)kterej je sletovanej se zlutym vedoucim do radia s cervenyma 2x prerusenejma a letovanejma na kterym je napsany 12V.Ted se to radio po predelani do NEDRZICIHO pamet stavu,po tech 2minutach po cvaknuti relatka vypne a zadny minuly pruvodni jevy nejsou.Ted si nejsem jistej jestli je to takhle origo(ty spajeny kabely)nebo to zbastlil kvuli prodlouzeni ten predemnou.Radio je z Aukra za prijemnejch 8kil a davat pryc se mi ho nechce jelikoz je to MD a hraje skvele pak par zesiku,adekvatni repro,subwofer a zas mne prace bude tesit vic.Jak byste to drzeni pameti vyresily Vy?Diky.Jo a po nastartovani funguje i regulace topeni :)
Obrázok užívateľa
davados
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod Plecháčová Milena » Pia 27. Feb 2009, 11:31

taky jsem řešila tenhle problém při montáži rádia,nedržela v něm pamět a přestalo se mi zamykat autopřes centrál.nevěděli jsme si rady,tak mě to zapojil servis,kde montují centrály a autorádia,zapojení udělali zdarma a 5 minut práce.
Obrázok
Obrázok užívateľa
Plecháčová Milena
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: xsara ,1.6,16V VTR rv. 2002

Poslaťod davados » Pia 27. Feb 2009, 22:01

o ou,sem čekal mrak odpovědí a nic :cry:
Obrázok užívateľa
davados
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod Cvrček » Pia 27. Feb 2009, 23:07

Chvilku vydrž,on se sem možná někdo kdo ví podívá. Ve svém případě tomu tady vždycky dávám tak dva tři dny. Jsou lidičky,který sem tak často nelezou,jako my.
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete ;)
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
Obrázok užívateľa
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Xsara Picasso 2.0 HDi , r.v.2001

Poslaťod davados » Pia 27. Feb 2009, 23:22

jj v poho.Chtěl sem už dnes hrát a nesvítit při tom.Zkusím dle navodu na citroen.cz přehodit pojistku 24 na 24B.
Obrázok užívateľa
davados
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod davados » Sob 28. Feb 2009, 2:13

Prehodil sem ty pojistky a FUNGUJE TO :),po 2minutach se samo vypne(stejne sundavam panel).Jeste casem otestuju co na to rika Eco mod.Kdyz mam klic v poloze 0 radio hraje a pri startovani se vypina a po nastartovani se zapne a hned hraje.Pamet drzi.Pres Eco mod to taky hraje
Obrázok užívateľa
davados
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod řepák » Sob 28. Feb 2009, 11:12

Tobě se to začíná nějak pos.....t , buď jí dáváš čouda, na to co má nalítáno nebo že by pražské komunikace ?
1.8/16V EXCLUSIVní černá a s křííííídlem, to bylo tenkrát ... pak to byl nějakej Japonec, ale žádný zemětřesení .
Za to teď , je to ,,pořádnej kočár,, . To už je od 20.6.19 historie
Š.S 125 AT
Bezpečná jízda především !
Obrázok užívateľa
řepák
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Š.S nebo-li koncernovej znetek :-)

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 29 hostia