podsvietenie hodin+ kontrolky

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

podsvietenie hodin+ kontrolky

Poslaťod vlado » Pia 9. Okt 2009, 20:18

Zdravím vás všetkých.
Mám Xsaru 2003 2.0 HDi combi a nefunguje mi posvietenie hodín na stredovom paneli. Už sa tu riešilo pdsvietenie PC, ale neviem či je to na tom istom princípe. A ešte mám problém s kontrolkou tlmených svetiel. Samé od seba mi počas jazdy začne blikať zelená kontrolka (nesvieti plynule), pričom svetlá mi svietia. Ale keď zapnem napr. smerovku kontrolka zostane svietiť. A taktiež mi niekedy samé od seba zhasne dialkové svetlo bez toho, aby som sa dotkol páčky. Stretol sa s tým niekto? Vďaka za rady.
vlado
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara Break, 2.0 HDi 2003 66/90

Re: podsvietenie hodin+ kontrolky

Poslaťod Cvrček » Pia 9. Okt 2009, 20:39

Podsvícení hodin je totéž,jako podsvícení palubního PC. Jediný rozdíl je ve velikosti toho samotného displeje.
A jak popisuješ co ti provádí kontrolka potkávaček,to mi trochu připomíná,co provozuje přístrojovka jedné zdejší členky. Akorát,jí toho bliká víc najednou. A bohužel jí bylo řečeno,že je to problém špatné jednotky BSI.
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete ;)
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
Obrázok užívateľa
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Xsara Picasso 2.0 HDi , r.v.2001

Re: podsvietenie hodin+ kontrolky

Poslaťod davados » Sob 10. Okt 2009, 0:06

Ahoj,to ze ti blika kontrolka svetla znaci,ze ti odchazi ten otocnej ovladac :( kdyz ti to blika tak sice svetla normalne svitej,ale pri precvaknuti na dalkovy ti nebudou drzet.Resil sem to tu v tematu Rozborka/zborka packy svetel nebo tak nejak.Kdyz das hledat slovo rozborka melo by to najit to tema :)
Obrázok užívateľa
davados
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Renault Vel Satis

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 26 hostia