Mám dotaz u xary pisasso začne ukazatel teploty při teplote 3°c a nižší varovně blikat .Jde to nějak vypnout? Nebo si na to mám zvyknout ? ¨dik za radu.
No dík myslím že si zvyknu Ted zrovna špekuluji k čemu slouží ty dva spinače vedle ovladani zrcátek. Podle manuálu je to "reostat osvětleni" ale čeho? displeje,lampičky,venkovnich světel nebo podsvětleni čudliku? Nějak nepozoruji žadný rozdíl.Poradi někdo?
Uz si nepamatuju jak to bylo umisteny,ale mel sem taky 2 a jeden byl na sklapeni svetel,kdyz si nalozenej byly na nem cisla myslim 1,2,3 a druhej reostat osvetleni pristrojvky,displeje a cudliku
elbunda00 píše:Mačkám mačkám a nic.Takže budu muset na servis
A máš zapnutá světla? Pokud jedeš na automat tak to možná nejde.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex XSARA II Baffy 0 Viteon 0 Kleki 0
jo jo je to jak piše rope aspoň u mne to tak funguje pokud se mi světla rozviti sama na automat tak osvětleni palubky sviti naplno a reostat nefunguje pokud je rozsvitim sám ručně tak je reostat funkční
Na automat jezdim pořád,dálkový sem ještě nepoužil.Tak sem to ted skusil a vono to funguje.Když to uplně ztlumím a vypnu světla tak se to zesilí.Fakt dik v servisu bych byl za vola