Senzor na meranie rychlosti

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Senzor na meranie rychlosti

Poslaťod Devilian » Sob 3. Apr 2010, 18:05

Zdravim

Neviete mi poradit, kde najdem senzor na meranie rychlosti? Alebo ako presne funguje meranie rychlosti na aute bez BSI? Mam tam asi zle upevnenu kostru a chcel by som to uz opravit.. Dakujem za vsetky rady, popripade fotky.
Xsara I, r.v 2000, Hdi 2.0, plaisir, elektrony, cira optika na svetlach- no proste raketa- predana
Citroen C5 2.0i
Obrázok užívateľa
Devilian
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara I, 2000, 2.0HDI 66Kw Plaisir s BSI

Re: Senzor na meranie rychlosti

Poslaťod Rope » Sob 3. Apr 2010, 18:40

Senzor je na převodovce na diferáku a dráty vedou tuším přímo s tachometru a kostřeno to bokem nebude.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Re: Senzor na meranie rychlosti

Poslaťod Devilian » Pia 9. Apr 2010, 8:37

Nevies mi pls poradit, ako sa k nemu najlepsie dostanem, alebo nejaky obrazok, kde presne ho najdem? Zda sa ze s nim asi nieco nebude v poriadku (alebo s tym kablom co ide do tachometra). Obcas sa mi totiz za jazdy vypne tachometer, prestane mi merat aj prejdene kilometre a motor sa hodi do nudzoveho rezimu. Ked ale pustim ostrekovace, vsetko nabehne ako ma :) Aj ked len dovtedy, kym drzim tu packu. Je to dost narocne na vodu v ostrekovaci.. Preto by som to uz chcel vyriesit. Dakujem
Xsara I, r.v 2000, Hdi 2.0, plaisir, elektrony, cira optika na svetlach- no proste raketa- predana
Citroen C5 2.0i
Obrázok užívateľa
Devilian
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara I, 2000, 2.0HDI 66Kw Plaisir s BSI

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 21 hostia