ventilátor topení picasso

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Poslaťod Dusan » Pia 1. Aug 2008, 19:27

Holt Pisaco je novějąí.Ale snaha byla.
Citroen Xsara break
1.8i/66kw;r.v.1999
Dusan
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod mazanec » Sob 2. Aug 2008, 22:24

Zdravím. Já s tímto problémem laboruju uľ dlouho.Můj ventilátor si taky dělal co chtěl a někdy kdyľ bylo vedro, tak se vypnul úplně.Mám taky Behr.Tak jsem vyndal ventilátor z auta a vymontoval tu regulaci.Je celá zalitá v nějaké gumě.Gumu jsem vyą»oural kolem tranzistorů a odpájel je.Pak jsem dal nový, ale bylo to stejný.Tak jsem vyą»oural gumu na celé ploąe a zkusil jsem přepájet vąechny spoje.Zase jsem to dal zpátky a ventilátor kupodivu běľěl správně.Ale bohuľel jen chvilinku.Tak jsem strčil ruku k tomu ventilátoru a za běhu jsem zahejbal se svorkovnicí.A ventilátor reagoval na to, jak jsem s tím hýbal.Tak jsem regulaci opět vyndal, uątípnul svorkovnici a dráty přiletoval přímo do regulace.Ventilátor běľel dobře, ale stejně to začlo po chvíli blbnout.Zase to reagovalo na zatahání drátů.Tak jsen jí zase vyndal celý ten ploąný spoj jsem odřízl od toho hliníkového chladiče.Na druhé straně je taky ta guma a opět jsem jí vyňoumal.Přeletoval jsem silové spoje a tavnou pistolí jsem to zpátky přidělal k tomu hliníku.Od té doby regulace fungovala bezvadně.Kdyľ ale přiąly tyto vedra a auto stálo na slunci,tak to opět zlobí.Kdyľ takové vedro není tak to funguje bezchybně.Uľ jsem z toho ąílenej a nenapadá mě nic, co bych s tím jeątě mohl udělat.
mazanec
Návštěvník
Návštěvník

Re: ventilátor topení picasso

Poslaťod anyman » Pia 11. Jún 2010, 15:24

Úplně do puntíku,co tu píšeš dělá i mě,i ty pokusy mám tak nějak stejný..
anyman
Návštěvník
Návštěvník

Vůz: Xsara Picasso

Re: ventilátor topení picasso

Poslaťod petr_xs » Pon 14. Jún 2010, 6:26

Podivej se na prispevek od Bronnsky
viewtopic.php?f=57&t=2169&start=45
X II, 1.6 2003
petr_xs
Profesionál
Profesionál

Vůz: X II 1.6 2003

Predchádzajúci

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 19 hostia