Modul centrálu 5./3. dveří

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Modul centrálu 5./3. dveří

Poslaťod Stevee87 » Sob 5. Feb 2011, 16:17

zdravím všechny,

Nešlo mi zamykat zadní dveře přes centrál tak jsem to rozkuchal a nechodí modul centrálu nemá někdo náhodou nějaký v rezervě? Popřípadě jestli má někdo zkušenosti s demontáží leží mi na stole ale je zatavený a jestli to bude stejné jako u modulů pro fabie ktere vyrabi naše fabrika tak to bude destruktivni rozebrani :D
Prílohy
P1013337.JPG
P1013337.JPG (138.83 KiB) Zobrazené 3273 krát
Xsara 1999 2.0 HDi 3dv červená Xsaravice
Stevee87
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara I , 2.0 HDI, r.v. 1999

Re: Modul centrálu 5./3. dveří

Poslaťod Lukaash » Str 9. Feb 2011, 15:19

Taky mi nefungoval motůrek, tak jsem se rozhodnul ho zkouknout. Musel jsem ho v místě spoje nařezat plátkem pilky, jinak se do něj nejde dostat. Uvnitř je plastovej mechanismus, kterej byl přeskočenej. Opravil jsem to a promazal, zalepil a vrátil zpátky. Nějakou dobu to fungovalo, ale pak to přestalo zase. Nechal jsem to být, protože se mi to nechtělo v zimě otevírat před barákem. Pak začal vynechávat zadní stěrač a měl jsem spadeno na ulámaný dráty v průchodce, což se potvrdilo. Když jsem si připravil všechno potřebný, tak jsem to otevřel a zjistil, že byly asi 3 dráty ulomený. Naspojkoval jsem je mimo průchodku a byl klid. Takže abych to shrnul, možná nemáš problém s motůrkem, ale s přívodníma drátama. Někde mam doma fotky rozebranýho motůrku i vytažených drátů z průchodky, můžu se po nich podívat.
Obrázok užívateľa
Lukaash
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara I 1.4 Break 1999

Re: Modul centrálu 5./3. dveří

Poslaťod Marek » Str 9. Feb 2011, 22:27

Doma jde dobře motorek vyzkoušet baterkou 9V. Má na ní menší sílu, než na 12V, musí rychle přeskakovat z jedné do druhé krajní polohy.
Xsara Break 1.8 66kW LPG
Marek
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: X1 Break, 1.8 8V LPG,r.v.1999

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 23 hostia