zdravim,chcem sa niekoho opytat ako sa daju na xsareII trocha nadvihnut reflektory.presadil som totiz torzky o jeden zubok a teraz mam zadok vyssie no a svetla svietia velmi blizko.je to tak aj ked ich motorcekom nadvihnem na maximum.poraddte....dakujem
no vidiš, na dvojkové, ona se 1,4ka dělala i v jedničkové zkontroluj úchyty světel, většinou to nejde seřídit ponějaké havárce nebo neoriga (např. DEPO), sundání nárazníku a tím demontáž světel najdeš v návodech, jednou možností je i podložení světel.
žárovky máš nějaké normální a dobře usazené? superlevné bývají špatně justované (porovnání vlákna v baňce) - nebo vůbec nezdá se mi, že by světla spadly z ničeho nic.
no oni nespadli z nicoho nic.pisal som ,ze som presadil torzky na zadnej naprave cim sa mi zodvihol zadok auta a preto mi to teraz svieti do zeme aj ked mam motorceky v krajnej polohe.kamarat vravel ze sa to da zostelovat na tych plastovych tyckach pri motorceku.myslim ze tam ide nejaky sesthran,ale nechcem tym tocit aby som nepokazil motorceky.preto sa pytam...dik
Minulosť: Citroensára1.6 16V r.v.2001 Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008 Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015 Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018