od Cvrček » Štv 22. Dec 2011, 22:02
No tak kde začít...
Asi tou BSI. Kde jí najdeš,co a jak je zač jsem ti dával odkaz již v pátém příspěvku tohoto vlákna. Ale to nevadí,nikdo nejsme neomylní. Dle mě bude v domácích podmínkách ideální,když ti to zase začne blbnout,tak sundat plasty okolo volantu,vyndat dvířka pojistek a oddělat celý ten panel,co to kryje. Pak vyndat ten jeden šroub co drží BSI na místě,vyklopit ho dolů a mrknout na něj,jestli není vlhké,či nenese nějaké stopy po vodě. Pokud si na to troufneš,tak odpoj baterku a zkus poodpojovat konektory,jestli se nějaká vlkost nedostala do nich a nějaké piny v nich nejsou zoxidované. To je vše,co můžeš v domácích podmínkách udělat,aniž by jsi něčemu ublížil. Myslím,že tohle ti i může pomoci. S tím,jak se k němu může dostat voda,tak docela pěkně popsal Véna předemnou. Nemá cenu opakovat.
Co se týče tvého problému s klimou,přesněji s topením. Jak jsem již dříve psal,nevím,kde je její řídící jednotka. Dokážu jen popsat její umístění u klasické Xsary. Dokonce jsem jí u své bývalé měl i venku. Ale to je zde mimo,u Picassa je toto jinak stavěné. Ale,co jsem si teď projel témata s tvými příspěvky,tak ti něco porazeno bylo. Zkusil jsi ty věci zkontrolovat? A hlavně,co diagnostika? Máš digitální klimu,bez diagnostiky se těžko hneš z místa.
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998