Stahování el. předního okna

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Poslaťod Rope » Štv 8. Máj 2008, 16:45

Kdyľ vytáhneą to pruchodku z auta, tak je pod ní takový molitan, pokud vytáhneą i ten tak uvidíą ąestku ąroubek a pod ním ukostřené kabely, pokud jsou modré tak jsou kostry modré, já si myslím ľe jsou ľlutozelené, ale hádat se nebudu, koukni ...
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Poslaťod jk » Štv 8. Máj 2008, 19:36

Pojstky co jsem popisoval si zkontroloval?
Na konektoru motorku stahování oken u řidiče s dojezdem jsou zapojeny tyto vodiče:
tenký drát - řízení směru
1) 6010
6) 6020

tlustý drát
3) BH14A napájení +12Vz pojistky č.14
4) M6032 - kostra.
jk
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xantia 2, 2.0Hdi 109k, rv 99, starám se občas i o Xsaru 2, 1.4i rv 2001

Poslaťod Milan H. » Štv 8. Máj 2008, 20:39

Pojistky jsem zkontroloval. V motoru i v budce. F 14 30A je dobrá. Ale nevíte někdo co ten modrý silný kablik kam vede a kdy se na něm má dát něco naměřit? Je mi divné, ľe na něm po odpojení z konektoru u dveří nic nenaměřím.
Xsara 1,4 II
Milan H.
Přispěvatel
Přispěvatel

Poslaťod jk » Štv 8. Máj 2008, 20:52

Jak jsem napsal. Jdou na motorek 4 vodiče. 2tenký pro řízení směru a 2 tlustý +12 a kostra. Uľ nevím kterej z těch dvou napájecích je modrej. Hledej podle čísel vodičů, co jsem ti napsal.
jk
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xantia 2, 2.0Hdi 109k, rv 99, starám se občas i o Xsaru 2, 1.4i rv 2001

Poslaťod Milan H. » Štv 8. Máj 2008, 21:19

Dnes jiľ končím a zítra, případně v sobotu budu pokračovat a dám vědět pokud odhalím závadu. Také zkusím napojit přímo od pojistky ten přívod.
Xsara 1,4 II
Milan H.
Přispěvatel
Přispěvatel

Poslaťod Milan H. » Pia 9. Máj 2008, 8:12

Tak jsem vąe dořeąil. Nedávno mě přestala svítit brzdová světla. Hledal jsem tu správnou pojistku a při té příleľitosti jsem pojistku č. 14 zasunul o pozici výą. A v tom byl celý ten problém. No alespoň jsem se pro příątě poučil a předeąel snad skratování kabelů, které měly poruąenou izolaci. Moc děkuji za spolupráci. :D
Xsara 1,4 II
Milan H.
Přispěvatel
Přispěvatel

Poslaťod Rope » Ned 11. Máj 2008, 13:50

Milan H. píše:Pojistky jsem zkontroloval. V motoru i v budce. F 14 30A je dobrá. Ale nevíte někdo co ten modrý silný kablik kam vede a kdy se na něm má dát něco naměřit? Je mi divné, ľe na něm po odpojení z konektoru u dveří nic nenaměřím.

Takľe jsi nekontroloval důkladně. To se stává, hlavně ľe to nebyla velká investice.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Re: Stahování el. předního okna

Poslaťod alchstuip » Uto 25. Nov 2008, 15:02

Ahojte, mam podobny problem, ale s dverami u spolujazdca.... Pri stlaceni tlacitka vo dverach len ticho cvakne, ale nic viac, okno sa nehybe, zostava zatvorene. Poistky vyzeraju byt OK, boli prerusene dva alebo dokonca tri droty veduce do dveri, tie som opravil, ziadna zmena.... V com moze byt problem? nieco vyhorelo v riadiacej jednotke stahovania vo dverach? Pripadne moze byt nieco s ovladacim tlacitkom?

Este mala otazka k vodicovym dveram:
Preventivne som kontroloval aj droty veduce do vodicovych dvier - bol som sokovany, ze tam boli uplne prerusene 4! droty a pritom vsetko vo dverach funguje bez problemov.... evidentne su tam tie dorty zbytocne a netusim, naco su tam.... napada ma, ze by mohli byt k vyhrievaniu zrkadla ktore nemam.... ale naco preboha 4 Auto je v "plnej" el vybave "In Exclusive", takze ma nenapada, k comu dalsiemu by mohli tie droty viest.... A samozrejme, ostava zahadou, naco vedie do dveri pribizne 20 kablov....
alchstuip
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Xsara II, 1.4 Benzin, 2002

Predchádzajúci

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia