Ja mohu dat info, jak napojit alarm/jinou dalku primo k te jednotce centralu, co je pod volantem.
Vim i ktere dratky jsou na indikaci zapalovani, otevrenych dveri atd ...
Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
jakub_k píše:Ja mohu dat info, jak napojit alarm/jinou dalku primo k te jednotce centralu, co je pod volantem.

riggo píše:jakub_k píše:Ja mohu dat info, jak napojit alarm/jinou dalku primo k te jednotce centralu, co je pod volantem.
Cabas, tohle by me zajimalo uplne nejvic!!! A protoze vcera se dalka zrejme zastavila definitivne(a jak jsem se pres zimu vykaslal na to obcas protocit dverni zamky, nedostal jsem se do auta), takze nastal cas na inovaci zamykani auta. Kdybys teda mel popis tech jednotlivejch dratu, co, kam vede a od ceho je, bylo by to bezva.

riggo píše:
Cabas, tohle by me zajimalo uplne nejvic!!! A protoze vcera se dalka zrejme zastavila definitivne(a jak jsem se pres zimu vykaslal na to obcas protocit dverni zamky, nedostal jsem se do auta), takze nastal cas na inovaci zamykani auta. Kdybys teda mel popis tech jednotlivejch dratu, co, kam vede a od ceho je, bylo by to bezva.

Rope píše:riggo píše:
Pokud by ses chtěl napojit ke kontrolce otevřených dvěří na palubce, tak je to modrý konektor. PIN24 a barva tuąím fialová.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 23 hostia