P.S. I manľelce se to líbí..........................ľe zase dobře vidí přes okno.
Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...

MP píše:Chtěl jsem to na srazu omrknout , ale vůbec jsem při tom nabitým programuna to nevzpoměl , takľe jsem stále out ... ale zase kdyľ stříkám tak se mi nezdá ľe by to bylo nějak ąpatný
Tak to omrknu na daląím srazu ...

Hrnča píše:Na výměně nic není. Zespoda vytlačíą starý. Odpojíą hadičku, zapojíą na novou trysku a jen zamáčkneč. Max deset minut a to u toho stihneą i vykouřit cígo...

MP píše:Hrnča píše:Na výměně nic není. Zespoda vytlačíą starý. Odpojíą hadičku, zapojíą na novou trysku a jen zamáčkneč. Max deset minut a to u toho stihneą i vykouřit cígo...
No výměny se nebojím , zvládl jsem i těľąí věci, ale prvně to chci vidět jak to funguje , páč se svojema jsem spokojenej ...
MP píše:Chtěl jsem to na srazu omrknout , ale vůbec jsem při tom nabitým programuna to nevzpoměl , takľe jsem stále out ... ale zase kdyľ stříkám tak se mi nezdá ľe by to bylo nějak ąpatný
Tak to omrknu na daląím srazu ...

riggo píše:Resim malinko neco jineho, tak jestli se tu nekdo neobjevi se stejnym problemkem. Ostrikuju v pohode(pravda, jeste po staru, ale novy X2ovy ostrikovace uz mam koupeny v supliku, jen jeste nebyl cas na vymenu). Potiz mam v tom, ze kdyz chci ostriknout predni okno, tak to normalka ostrikne jak ma, ale soucasne s tim to strika i na ze zadniho ostriku! Kdyz ostriknu jen zadni okno, tak predni nic nedelaji. Je mi jasny, ze bude problem nekde v tom cerpadylku na nadobce s vodou, ale pisu to sem jako dotaz, abych neobjevoval objevene nez se do toho pustim. Kdyby nekdo vedel neco blizsiho, kudy na to, byl bych vdecen.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 21 hostia