boční airbag-svorkovnice pod sedačkou

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

boční airbag-svorkovnice pod sedačkou

Poslaťod petrd » Sob 10. Jan 2009, 21:19

Vím, že už to tady bylo omílaný asi milionkrát, ale potřebuji proletovat svorkovnici bočního airbagu pod spolujezdcovou sedačkou, ale nevím který to je. :oops: Těch svorkovnic tam je moc, foto někoho kdo už to dělal by mi fakt bodlo. Nebo alespoň barva a počet pinů. Díky!
Obrázok užívateľa
petrd
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara Break 1.8 16v, r.v.99

Re: boční airbag-svorkovnice pod sedačkou

Poslaťod Rope » Str 14. Jan 2009, 20:25

Propájej všechny, i špatný kontakt na pyropatronu pásů může dělat neplechu a hlásit chybu. Konektory jsou na airbag, pyropatronu a u šofera na kontrolku zapnutí pásu, neí se čeho bát.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Poslaťod petrd » Str 14. Jan 2009, 20:43

Rope píše:Propájej všechny, i špatný kontakt na pyropatronu pásů může dělat neplechu a hlásit chybu. Konektory jsou na airbag, pyropatronu a u šofera na kontrolku zapnutí pásu, neí se čeho bát.

Díky za odpověď.
Mám ještě jeden dotaz. V přípaďě, že mám špatný kontakt, kontrolka se mi rozsvítí, tak svítí dokud neotočím klíčkem na nulu a znovu nenastartuju. Je možný, že ten kontakt se během jízdy znovu spojí, kontrolka svítí nadále a v případě bouračky by boční airbag byl funkční, nebo v momentě když mi svítí kontrolka, tak se můžu spolehnout, že jezdím bez bagů? Vim že vařim z vody, ale zajímalo by mě co si myslíte?
Obrázok užívateľa
petrd
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara Break 1.8 16v, r.v.99

Poslaťod Rope » Štv 15. Jan 2009, 17:50

Ja si myslím že po otočení klíčku, jednotka naběhne a zkontroluje okruhy, pokud je chyba, tak se vymaže až resetováním, tedy vypnutím klíčku. Myslím že by bag nestřelil.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Poslaťod Luboš » Str 25. Feb 2009, 19:19

petrd píše:Vím, že už to tady bylo omílaný asi milionkrát, ale potřebuji proletovat svorkovnici bočního airbagu pod spolujezdcovou sedačkou, ale nevím který to je. :oops: Těch svorkovnic tam je moc, foto někoho kdo už to dělal by mi fakt bodlo. Nebo alespoň barva a počet pinů. Díky!

Myslím že to bol žltý konektor. Preletoval som to a pomohlo to tak na pol roka :(
Xsara \I/2.0 HDI\205Nm/
Obrázok užívateľa
Luboš
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: XSARA 2.0 HDI

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 19 hostia