Konektor předních světel

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Konektor předních světel

Poslaťod pavel.troj » Str 8. Dec 2010, 16:33

Rozbil jsem světlo (Xsara 1,6 1998), tak jsem chtěl koupit něco svítivějšího. Koupil jsem místo H4 světla na 2xH7. Přepojím kabeláž, aby při dálkových potkávací nezhasla. Jenže H4 kabeláž se připojuje na žárovku, ale světlo H7 má 5-ti pinový řadový konektor. To je originál konektor v některých verzích Xsary? Dá se protikus koupit v Citroenu (ne kabelový svazek, stačí mi konektor a 10 cm drátu)? Nebo na vrakáči-po kterém modelu xsary se ptát?
X1 Break 1,6 - rodinný vůz, zvláštní znamení - 3 autosedačky, střešní nosič, závěs, a v kufru většinou kočárek pro dvojčata.
pavel.troj
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara Break 1,6 65KW 1998

Re: Konektor předních světel

Poslaťod pavel.troj » Štv 20. Jan 2011, 23:56

Takže jen pro pořádek vyřešeno-jde nacvaknout jednotlivé piny, je to klasický elektrikářský faston, 2,něco mm.
Měl jsem po ruce jen 4mm, tak jsem je trochu musel přemluvit kombinačkama-drží dobře, ale na šířku si překáží navzájem-nutno každý zaizolovat do smšťovačky. Výhledově dokoupím správné a vyměním.
Relé jsem zatím neřešil, garáž nemám, nechám to na jaro.Dálkový i na jen 2xH7 svítí oproti 12 let starým parabolám s H4 luxusně.
X1 Break 1,6 - rodinný vůz, zvláštní znamení - 3 autosedačky, střešní nosič, závěs, a v kufru většinou kočárek pro dvojčata.
pavel.troj
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara Break 1,6 65KW 1998

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 19 hostia