prosim poradte s airbegem

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

prosim poradte s airbegem

Poslaťod recek » Uto 8. Feb 2011, 22:27

mam xsaru a problem ze se mi obcas rosviti kontrolka airbegu.tak jsem si napichl jednotku na diagnostiku a pise mi to ze nemam jednotku airbegu co to muze byt. dekuji za odpovedi s moznosti vyreseni zahady !!! :x
recek
Návštěvník
Návštěvník

Vůz: XSARA 2 BENZIN 1.4

Re: prosim poradte s airbegem

Poslaťod rosta » Uto 8. Feb 2011, 22:38

Většinou to dělá konektor pod sedačkou řidiče zkus s ním zahýbat a uvidíš,řešilo se to myslím tak že se ten konektor vyhodil a připájelo se to na "tvrdo" někde tu je myslím i návod tak zkus hledat a nebo máš auto po ráně a pytel tam vůbec není.
viewtopic.php?f=57&t=2061&hilit=airbag
rosta

Poslaťod recek » Uto 8. Feb 2011, 22:57

moc dekuji ale auto ma vse od nova a premyslel jsem nad odrovnanou jednotkou airbegu samozrejme to muze byt i nejaky studeny spoj.ja jen ze jsem tu neco takoviho cetl ale odpoved nebyla tak jsem myslel ze se ozve ten co to resil a treba poradi
recek
Návštěvník
Návštěvník

Poslaťod Cvrček » Uto 8. Feb 2011, 23:27

Zkus projít konektory od předpínačů,co ti psal Rosťa. Pak ješte může zlobit kroužek pod volantem. Když mi to takyzačalo na
Breaku zlobit,tak jsme zkoušeli najít diagnistikou řídící jednotku airbagů. A taky se nám to nedařilo. Ale jednotka byla nakonec v pořádku a problém byl v dráteničině.
Prosím tě,jaký máš rok výroby? Jedná se o X1 nebo X2?
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete ;)
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
Obrázok užívateľa
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Xsara Picasso 2.0 HDi , r.v.2001

Poslaťod recek » Str 9. Feb 2011, 8:19

je to X2 2003. jedine co jsem zjistil ze ti zabozrouti nejsou experti na elektriku a dratarnu.jelikoz mnohe popisovane zavady jsem mel vzdy chyby v dratech.stahovani oken,centrala ,a dalsi .moc vam dekuji za rozumne rady a ten krouzek je drahej?
recek
Návštěvník
Návštěvník

Poslaťod Cvrček » Str 9. Feb 2011, 8:56

Tak u r.v.03 by už diagnostika neměla mít problém tu řídící jednotku najít. Zkus se podívat na konektory u té jednotky.
A s tím kroužkem pod volantem to už u tebe není tak jednoduchý. Už máš páčky typu COM-2000 a tam je součástí celého toho bloku. A stojí to docela kotlik.
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete ;)
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
Obrázok užívateľa
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Xsara Picasso 2.0 HDi , r.v.2001

Poslaťod recek » Str 9. Feb 2011, 9:57

dekuji vyskousim koupil jsem si diagnostiku PP2003-lexia3. a jeste sni neumim poradne delat teda peugeot diagnostiku uz jsem pochopil ale lexii jsem skousel zatim jenom 1 tak sem nevedel zda je chyba ve me nebo v aute. dik za rady.
recek
Návštěvník
Návštěvník

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 27 hostia