vymena ziarovky osvetlenia odkladacieho priecinku

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

vymena ziarovky osvetlenia odkladacieho priecinku

Poslaťod peacemaker » Štv 20. Júl 2006, 22:37

1.) - Znovu musim konstatovat, ze xsara.cz je super stranka, ktora zdruzuje ludi s rovnakou zalubou a ochotou podelit sa s drobnymi radostami a starostami okolo svojich milacikov.

2.) Mozno banalny problem. Verim, ze mi niekto poradi ako na to bez toho, aby som do toho isiel hrubou silou. V odkladacej policke pri sedadle spolujazdca mi nesvieti svetlo. Mozno je to iba vypalena ziarovka, pripadne spatny kontakt. Ale ako sa k tomu dostat bez toho aby som demontoval celu skrinku. Hned nad touto skrinkou je airback, preto ta opatrnost. Staci kryt osvetlenia nejak vypacit?? Dakujem za radu.
Xsara 1,8 16V kombi

A este odkaz pre spravcu stranky: Uz som sa asi 3x registroval, prisla mi na mail i odpoved a stale sa nedokazem prihlasit. Vypisuje hlasku incorrect user name or password. Ked prejdem na forum - Bylo zadáno neplatné u?ivatelské jméno nebo heslo
peacemaker

Poslaťod frgy » Pia 21. Júl 2006, 8:56

Zdravím, hned na začátek tě upozrním hlavně nic NEPÁČIT !!!!!! :x Jinak jsem měl ten samý problém a asi 5 minut mi trvalo ne? jsem na to při?el stačí kdy? dá? na to světlo palec nebo více prstů a posune? je směrem k motoru aspoň si to myslím ?e je to tenhle směr zkrátka do nějaký strany to je, je to u? nějakej pátek co jsem to dělal to znamená ?oupe? se světlem po boku přihrádky a pak krásně a jednodu?e vyndá? celé komplet světlo bez toho asi jsi demontoval palubku či celou přihrádku. :lol: Tejně podobně se mění osvětlení SPZ či ?árovky v blinkru na blatníku jen posunout do strany a vyndá? celý světlo. To ví? francouzi to maj vymáklý aby to bylo co nejjednodu??í ale jen na to přijít. Jinak tam patří ?árovka 5W co má spodek jakoby secvaklej kle?těma asi se tomu říká patice? taky myslím ?e patří do obrysovejch světel. Tak a? se ti výměna podaří snad jsem napsal tak ?e se ti dílo zdaří.
8)

C Xsara 99 1.8i 66kW červená metal. 5dv.
frgy
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Xsara 1.8i 1999, Škoda Fabia combi 1.4i 16V

Poslaťod Hosť » Pia 21. Júl 2006, 10:29

Diky moc, uz to aj letim vyskusat.
Hosť

Poslaťod frgy » Pia 21. Júl 2006, 11:34

Tak co zadařilo se ? ?árovka je jak jsem se dozvěděl celoskleněná tak doufám ?e jsem tě moc nezmátl tím jak jsem ?e je to patice. :)
frgy
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Xsara 1.8i 1999, Škoda Fabia combi 1.4i 16V

Poslaťod Martinez » Pia 21. Júl 2006, 18:59

ja som tam mal zly kontakt, som musel tu strunu natahovat
MOTOROVÉ OLEJE, predajňa Bratislava http://www.eoil.sk
Obrázok užívateľa
Martinez
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Xsara

Poslaťod řepák » Štv 7. Sep 2006, 16:14

Tak jak se to tedy dělá ?
Díky
Obrázok užívateľa
řepák
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Š.S nebo-li koncernovej znetek :-)

Poslaťod Martinez » Štv 7. Sep 2006, 17:08

řepák píše:Tak jak se to tedy dělá ?
Díky

-otvoris bordel case
- jemne vypacis to sklicko srovbovacikom
- vyberes cely ten patent .. je to tak zapustene donutra, to dako vyparkujes
- vymenis ziarovku, ( klasicka 6 SK )
- pokial nesvieti aj tak tak si prezri ten patent, ta strunka tvori obvod sa mi zda ... tak treba prihnut, roztiahnut aby doliehalo ako ma. Budiz svetlo
MOTOROVÉ OLEJE, predajňa Bratislava http://www.eoil.sk
Obrázok užívateľa
Martinez
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Xsara

Späť na Exterier & Interiér

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia