Ucinnost mlhovek

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Poslaťod CHiP » Ned 9. Sep 2007, 21:43

Rope píše:to Bleriot 11 klobouk dolu, jsi nehorázně ąikovný, po pěkných ledkách v liątách, zase pěkné mlhovky, fakt ąąąiiikovnýýý

To jsou přidavný dálkový, ale v tom ľe tam vypadají dobře se shodnem :D
Obrázok užívateľa
CHiP
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod majer » Pon 10. Sep 2007, 10:59

to jsem zvědav na tu mlhu...mám mlhovky v hlavních světlometech tak uvidíme jak uvidím.... :D
Xsara break 1,9D ,r.v.02....... f plné palbě :-)
Obrázok užívateľa
majer
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: byla:xsara break 1,9D r.v.02,nyní: P406 2,0Hdi 80kw

Poslaťod Jiri » Štv 7. Feb 2008, 21:45

Zdravím,
poněkud strasi tema, ale snad se se mnou bude někdo bavit :)

Co se týče mlhovek, tak totalně na prd...svítí vysoko a neni to vončo.

Chci se optat... tyhle svetla si kupoval v nejakem e-shopu? Ja jsem hledal a zatim jsem narazil je na same 1000 kč +

Zvazuji, ze bych tam něco nacpal....pak to propojit s mlhovkama :-cyc:-
Obrázok užívateľa
Jiri
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod ColinMcRay » Pia 8. Feb 2008, 9:47

tyka bych se k tomu vrátil a nečekám reakce stejně to tady uľ bylo řečeno. Mlhovky na X2 mají smysl jen ve spodní části nárazníku (jako ta xsara co ji máme na stránkách webu nahoře). Kdyľ dají "mlhovky" do hlavního světlometu nemá to smysl to je jako by jste svítili normálním světlem a mlhu tak vůbec nepodsvítíą. Opravdu nejlepčí je do mlhy ľluté světlo- vypadá to sice ąíleně ale je to nejůčinějąí a kdyľ to má člověk jen v mlhovkách není to ľádný problém. Kamarád má Nissana 200sx a má tam přídavné světla ľluté jak sluníčko a oproti modrým, či imitaci xenonu to nemá konkurenci - v mlze.

Jen tak pro zajimavost: Kdyľ se mrknete s jakáma světlama jezdí v japonských horách kde jsou mlhy jak u rákosníčka tak to tam jsou samé ľluté světla :D
Obrázok užívateľa
ColinMcRay
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: ŠKODA Auto... Simply Rebel

Poslaťod bleriot11 » Pia 8. Feb 2008, 20:38

jiri píše:Zdravím,
poněkud strasi tema, ale snad se se mnou bude někdo bavit :)

Co se týče mlhovek, tak totalně na prd...svítí vysoko a neni to vončo.

Chci se optat... tyhle svetla si kupoval v nejakem e-shopu? Ja jsem hledal a zatim jsem narazil je na same 1000 kč +

Zvazuji, ze bych tam něco nacpal....pak to propojit s mlhovkama :-cyc:-
Objednával jsem je tady:http://www.auto-samolepky.cz/index.php/cPath/22_135_212 Jsou tam za 276,- Dálková světla přídavná TOP
BreakII,2.0Hdi na plecháčích překoná Vaše představy.
Obrázok užívateľa
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: X2-BREAK ,2.0hdi- sloužila mi 10 let-nyní C-Crosser

Poslaťod creative » Pia 8. Feb 2008, 21:58

jj souhlasím, ľe ty mlhovky co máme ve světlech, jsou tak max. na efekt ve dne, jinak do mlhy jsou k prdu...ale, kdyľ není mlha, tak to aspoň sluąně osvítí pangejty a je pěkně vidět do stran :lol: ...nárazník z 03´na vrakáči bez výstuh kolem 2500,-...mlhovka jedna za litr a jsme tam hnedle za bůra :twisted: ...nebo novej, připravenej pro lak + mlhovky + lak je tam minimálně osmička...ale to co má bleriot11, to se mi fakt hodně líbí...

Docela přemejąlim o tom 03´nárazníku, ale prozatím na takovýhle kravinky nejsou dukáty, kdyby byli, uľ je tam :!:
Obrázok
Obrázok užívateľa
creative
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: bývávalo Xsara Break 2.0 HDi, nyní Toyota Avensis Combi 2.2 D-CAT

Poslaťod baffy » Sob 9. Feb 2008, 0:41

ColinMcRay píše:tyka bych se k tomu vrátil a nečekám reakce stejně to tady uľ bylo řečeno. Mlhovky na X2 mají smysl jen ve spodní části nárazníku (jako ta xsara co ji máme na stránkách webu nahoře). Kdyľ dají "mlhovky" do hlavního světlometu nemá to smysl to je jako by jste svítili normálním světlem a mlhu tak vůbec nepodsvítíą. Opravdu nejlepčí je do mlhy ľluté světlo- vypadá to sice ąíleně ale je to nejůčinějąí a kdyľ to má člověk jen v mlhovkách není to ľádný problém. Kamarád má Nissana 200sx a má tam přídavné světla ľluté jak sluníčko a oproti modrým, či imitaci xenonu to nemá konkurenci - v mlze.

Jen tak pro zajimavost: Kdyľ se mrknete s jakáma světlama jezdí v japonských horách kde jsou mlhy jak u rákosníčka tak to tam jsou samé ľluté světla :D

No ono tý japonci su samo osebe ľltý :lol: :lol: :lol:
Prepáč ale neodolal som.
Minulosť: Citroen sára 1.6 16V r.v.2001
Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008
Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015
Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018
Obrázok užívateľa
baffy
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Peugeot 508 Hybrid 4x4 2.0HDi 06/2015

Poslaťod Jiri » Sob 9. Feb 2008, 21:22

No, tak jsem se rohodl, ľe je tam nainstaluji...
Objednám, namontuji, nafotím a také se pochlubím!

Snad tě bleriot11 nenastvu, ľe se opičím :lol:

Ale vypada to suprove, moc, moc se mi to liby... _ok_
Obrázok užívateľa
Jiri
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod bleriot11 » Ned 10. Feb 2008, 22:21

S chutí do toho.Ten otvor jsem nejdřív řezal frézkou,pak jsem vzal obyč lámací nůľ a začistil jsem tu díru.Nelekej se jak ta díra vypadá,to světlo jí schová.Chce to vyřezat i hooodně nahoře jinak by to svítilo do země.Ve světlu je takový plolis(proseknutý otvor) ten zamázni silikonem.Přes tu gumovou manľetu přetáhni takovou tu zdrhovací pásku aby se tam nedostala voda.Prostě kaľdou díru utěsnit.Na levém světlu jsem to udělal blbě a kdyľ jedu v deąti,mám to zamlľený.Jeątě ty světla plánuju přelepit takovou průhlednou speciální folií(0,4mm) aby to ochránila proti kamínkům.Přeju hodně zdaru.
Jo zapojil jsem to pro jistotu přes daląí relátko(nevím jak hodně je dimenzované to origoą na dálkový)
Obrázok užívateľa
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.

mlhovky

Poslaťod rastinko29 » Ned 10. Feb 2008, 23:23

To bleriot11: Nemas problem s obrubnikmi ked mas tie hmlovky tak nizko? Ja som ten plast uz par krat potrapil a tak mi hned po nadseni z foto co si sem pridal doslo ze by mi vydrzali asi tak tyzden max... Ozaj skus do nich dat ziarovku H3 namiesto H1najlepsie allweather a mozno z dialkovich hmloviek budu original hmlovky. :lol:
Xsara II 2,0HDi 2001
Obrázok užívateľa
rastinko29
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod Jiri » Ned 10. Feb 2008, 23:32

bleriot11 píše:
jiri píše:No, tak jsem se rohodl, ľe je tam nainstaluji...
Objednám, namontuji, nafotím a také se pochlubím!

Snad tě bleriot11 nenastvu, ľe se opičím :lol:

Ale vypada to suprove, moc, moc se mi to liby... _ok_
S chutí do toho.Ten otvor jsem nejdřív řezal frézkou,pak jsem vzal obyč lámací nůľ a začistil jsem tu díru.Nelekej se jak ta díra vypadá,to světlo jí schová.Chce to vyřezat i hooodně nahoře jinak by to svítilo do země.Ve světlu je takový plolis(proseknutý otvor) ten zamázni silikonem.Přes tu gumovou manľetu přetáhni takovou tu zdrhovací pásku aby se tam nedostala voda.Prostě kaľdou díru utěsnit.Na levém světlu jsem to udělal blbě a kdyľ jedu v deąti,mám to zamlľený.Jeątě ty světla plánuju přelepit takovou průhlednou speciální folií(0,4mm) aby to ochránila proti kamínkům.Přeju hodně zdaru.
Jo zapojil jsem to pro jistotu přes daląí relátko(nevím jak hodně je dimenzované to origoą na dálkový)

Díky za návod! :wink:
Hurá do toho :D
Obrázok užívateľa
Jiri
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Re: mlhovky

Poslaťod bleriot11 » Str 13. Feb 2008, 17:07

rastinko29 píše:To bleriot11: Nemas problem s obrubnikmi ked mas tie hmlovky tak nizko? Ja som ten plast uz par krat potrapil a tak mi hned po nadseni z foto co si sem pridal doslo ze by mi vydrzali asi tak tyzden max... Ozaj skus do nich dat ziarovku H3 namiesto H1najlepsie allweather a mozno z dialkovich hmloviek budu original hmlovky. :lol:
Zatím ľádný problém,dávam na to pozor.H3 nebo H1,mě to je fuk.Vypadá to dobře i zhasnutý.Jinak jsem nepoznal,ľe by to svítilo nějak líp.Je ale efektní kdyľ na někoho bliknu dálkovýma. :wink:
Obrázok užívateľa
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod jeanes » Ned 6. Apr 2008, 22:56

Nevim, jestli je tohle idealni sekce, ale na aukru jsem objevil zajimavy inzerat - Xsara 2 predni naraznik s mlhovkama za 1300 - viz obrazek stranek ;)

http://www.aukro.cz/item340881562_proda ... _xara.html
jeanes
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod viteon » Pon 7. Apr 2008, 9:49

bleriot11: k čemu jsi ty světla chytal, já tam nenaąel nic kovovýho, ľe by jen k tomu plastu :?:
uvaľoval jsem o přesunutí mlhovek, pěkné jsem měl v ruce a v plastu by asi neąly moc seřizovat.
Obrázok užívateľa
viteon
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: (A-C4 1,6ka) + (V-C-HR 1,2ka)

Poslaťod Jiri » Pon 7. Apr 2008, 10:29

Ja jsem se pokousel o namontování a prozatím jsem to vzdal.

Asi by to ąlo chytit na ten plast, ątelování neřeąim, ale kdyľ tam nandam mlhovku, aby vąude pěkně seděla na tom plastu, tak to svítí do země.
Ale tak, ľe asi tak 50 cm před auto :D

Tak zvaľuju, jak to udělat nebo zda je tam vubec davat :roll:
Obrázok užívateľa
Jiri
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

PredchádzajúciĎalší

Späť na Exterier & Interiér

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia