Rope píše:to Bleriot 11 klobouk dolu, jsi nehorázně ąikovný, po pěkných ledkách v liątách, zase pěkné mlhovky, fakt ąąąiiikovnýýý
To jsou přidavný dálkový, ale v tom ľe tam vypadají dobře se shodnem
Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Objednával jsem je tady:http://www.auto-samolepky.cz/index.php/cPath/22_135_212 Jsou tam za 276,- Dálková světla přídavná TOPjiri píše:Zdravím,
poněkud strasi tema, ale snad se se mnou bude někdo bavit![]()
Co se týče mlhovek, tak totalně na prd...svítí vysoko a neni to vončo.
Chci se optat... tyhle svetla si kupoval v nejakem e-shopu? Ja jsem hledal a zatim jsem narazil je na same 1000 kč +
Zvazuji, ze bych tam něco nacpal....pak to propojit s mlhovkama

ColinMcRay píše:tyka bych se k tomu vrátil a nečekám reakce stejně to tady uľ bylo řečeno. Mlhovky na X2 mají smysl jen ve spodní části nárazníku (jako ta xsara co ji máme na stránkách webu nahoře). Kdyľ dají "mlhovky" do hlavního světlometu nemá to smysl to je jako by jste svítili normálním světlem a mlhu tak vůbec nepodsvítíą. Opravdu nejlepčí je do mlhy ľluté světlo- vypadá to sice ąíleně ale je to nejůčinějąí a kdyľ to má člověk jen v mlhovkách není to ľádný problém. Kamarád má Nissana 200sx a má tam přídavné světla ľluté jak sluníčko a oproti modrým, či imitaci xenonu to nemá konkurenci - v mlze.
Jen tak pro zajimavost: Kdyľ se mrknete s jakáma světlama jezdí v japonských horách kde jsou mlhy jak u rákosníčka tak to tam jsou samé ľluté světla

bleriot11 píše:S chutí do toho.Ten otvor jsem nejdřív řezal frézkou,pak jsem vzal obyč lámací nůľ a začistil jsem tu díru.Nelekej se jak ta díra vypadá,to světlo jí schová.Chce to vyřezat i hooodně nahoře jinak by to svítilo do země.Ve světlu je takový plolis(proseknutý otvor) ten zamázni silikonem.Přes tu gumovou manľetu přetáhni takovou tu zdrhovací pásku aby se tam nedostala voda.Prostě kaľdou díru utěsnit.Na levém světlu jsem to udělal blbě a kdyľ jedu v deąti,mám to zamlľený.Jeątě ty světla plánuju přelepit takovou průhlednou speciální folií(0,4mm) aby to ochránila proti kamínkům.Přeju hodně zdaru.jiri píše:No, tak jsem se rohodl, ľe je tam nainstaluji...
Objednám, namontuji, nafotím a také se pochlubím!
Snad tě bleriot11 nenastvu, ľe se opičím![]()
Ale vypada to suprove, moc, moc se mi to liby...
Jo zapojil jsem to pro jistotu přes daląí relátko(nevím jak hodně je dimenzované to origoą na dálkový)

Zatím ľádný problém,dávam na to pozor.H3 nebo H1,mě to je fuk.Vypadá to dobře i zhasnutý.Jinak jsem nepoznal,ľe by to svítilo nějak líp.Je ale efektní kdyľ na někoho bliknu dálkovýma.rastinko29 píše:To bleriot11: Nemas problem s obrubnikmi ked mas tie hmlovky tak nizko? Ja som ten plast uz par krat potrapil a tak mi hned po nadseni z foto co si sem pridal doslo ze by mi vydrzali asi tak tyzden max... Ozaj skus do nich dat ziarovku H3 namiesto H1najlepsie allweather a mozno z dialkovich hmloviek budu original hmlovky.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia