Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Verdom píše:Origo navigaci nemam. Do mého modelu byla tak maximálně osoba s mapou na klíněAle pouľívám PDA FUJITSU-SIEMENS LOOX N520 s tomtomem. ale znám lepąí. Citlivost mizerná a pokud seą mezi domy a nechytne signál, bloudíą. Být externí anténa asi je to lepąí. Zkus podle výrobce zjistit update firmwaru. Ale u vestavěných GPS je to problematičtějąí s dohrávkou map.

jan452 píše:Tak ja nemám ani tú osobu s mapou na kolenách.Môj najčastejąí spolujazdec (manľelka) totiľ buď zaspí, alebo pozerá do mapy a aľ po hodnej chvíli zistí, ľe ju drľí hore nohami alebo má atlas otvorený na úplne inej strane ako je treba

Mig45 píše:Verdom píše:Origo navigaci nemam. Do mého modelu byla tak maximálně osoba s mapou na klíněAle pouľívám PDA FUJITSU-SIEMENS LOOX N520 s tomtomem. ale znám lepąí. Citlivost mizerná a pokud seą mezi domy a nechytne signál, bloudíą. Být externí anténa asi je to lepąí. Zkus podle výrobce zjistit update firmwaru. Ale u vestavěných GPS je to problematičtějąí s dohrávkou map.
Doporuc nam ostatnim co jeste nemame nejaky spolehlivy model

bleriot11 píše:Nevím kam to dát,tak to zkusím zde.Mám problém :Na mojí navigaci EVOLVE X261 se mi objevuje,ľe pouľívám nelegální software.Tak mě napadá nahrát na kartu jiný software,ale jsem v tomto směru naprosto bezmocný.Poradí někdo jak na to?Jsem maximálně schopen poslat kartu poątou....Dík za pomoc.Ps:Řepáku nevíą jak na to???

Späť na Cokoliv se nikam nevešlo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia