Hudba

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Re: Hudba

Poslaťod Artie » Pia 14. Nov 2008, 11:03

Panove,
vim ze podobny dotaz jiz zde probehl, ale uz je to nejaky ten patek a veci se obvykle meni a tohle je vdecne tema i pro "budouci generace". ;)

Planuji vymenit (zatim alespon) predni repro, protoze ty seriove opravdu hraji straslive. Mam sice par tipu, ale radeji si necham poradit od zkusenejsich a povolanejsich - co byste mi doporucili za repro do prednich dveri, z hlediska hudebni kvality, montazni hloubky, atp.? Jde mi predevsim o zcela bezproblemovou vymenu (tj. jen a pouze vymenit repro, zadne vyhybky, zesilovace, atp.) a slusnou kvalitu prednesu (tj. nemusi to vyhravat do celeho okoli a basy byt slyset pres pul republiky, staci mi jen kdyz bude ve skladbach slyset, co tam byt slyset ma, pri decentni hlasitosti a kvalite). V cenove relaci tak do 1000Kc. Dekuji za rady.
Xsara 2.0HDi, r. 2001
Artie
Návštěvník
Návštěvník

Vůz: Xsara 2.0HDi

Poslaťod totalexe » Pia 14. Nov 2008, 13:29

Artie píše:Panove,
vim ze podobny dotaz jiz zde probehl, ale uz je to nejaky ten patek a veci se obvykle meni a tohle je vdecne tema i pro "budouci generace". ;)

Planuji vymenit (zatim alespon) predni repro, protoze ty seriove opravdu hraji straslive. Mam sice par tipu, ale radeji si necham poradit od zkusenejsich a povolanejsich - co byste mi doporucili za repro do prednich dveri, z hlediska hudebni kvality, montazni hloubky, atp.? Jde mi predevsim o zcela bezproblemovou vymenu (tj. jen a pouze vymenit repro, zadne vyhybky, zesilovace, atp.) a slusnou kvalitu prednesu (tj. nemusi to vyhravat do celeho okoli a basy byt slyset pres pul republiky, staci mi jen kdyz bude ve skladbach slyset, co tam byt slyset ma, pri decentni hlasitosti a kvalite). V cenove relaci tak do 1000Kc. Dekuji za rady.

ja jsem si poridil toto Reproduktory Blaupunkt GTx 663 http://elektronika.svet-nakupu.cz/triax ... dp-104093/ a jsem spokojenej co se tyce montazni hloubky neni vubec zadny problem pouze sem vymenil konektory protoze ty puvodni byly volny ale jinak pohoda :) :P
Naposledy upravil totalexe dňa Pia 14. Nov 2008, 14:00, celkovo upravené 1
FOLLOW ME!!!
Obrázok užívateľa
totalexe
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara,2.0 TD, nafta,1998

Poslaťod totalexe » Pia 14. Nov 2008, 13:59

jinak vim ze se to sem uplne asi nehodi ale s hudbou to ma taky neco spolecnyho nechcete nekdo uplne nove radio typ Panasonic CQ-RX300N cena 3000Kč nebo dohodou co nejdříve Díky pište na emal m_bohm@email.cz nebo ICQ 248975435 :shock:
FOLLOW ME!!!
Obrázok užívateľa
totalexe
Přispěvatel
Přispěvatel

Poslaťod SilverGhost » Pia 14. Nov 2008, 18:57

Za tisíc korun bych se na výměnu reproduktorů vykašlal a raději je propil s kamarády v hospodě. Za tyhle peníze neseženeš takové repro, aby to stálo za námahu s výměnou a rozdíl byl znatelný.
F*ck fuel Economy, my Ford just used all the gas your Hybrid saved ....
Obrázok
Obrázok užívateľa
SilverGhost
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Seat Leon 2006

Poslaťod Artie » Pia 14. Nov 2008, 22:39

totalexe: Diky za tip, mrknu na ne.
silverghost: Odvazim se tvrdit, ze cokoliv bude lepsi nez seriove repro. Vysky sice slyset jsou, stredy taky, mezi stredy a vyskami je to zachrchlane a od stredu nize neni slyset pro jistotu skoro vubec nic. Takze klidne ozelim tech par piv a trochu prace, pokud dojde k alespon prijatelnemu zlepseni a konecne uslysim treba basovou linku. V aute mi opravdu nejde o spickovy poslechovy zazitek. ;)
Xsara 2.0HDi, r. 2001
Artie
Návštěvník
Návštěvník

Poslaťod engila » Sob 15. Nov 2008, 8:44

souhlasim se silverghost, dal jsem nove repro do predu a dozadu(investice cca2000,-) a rozhodne bych rekl ze puvodni papirovy repraky byly o dost lepsi, dal bych je zpet,ale leteli hned do popelnice :? osobne nemusim moc hlasitou muziku ale kvuli basum jsem si koupil aktivni subwoofer a jsem spokojen,viz par stranek zpet... :wink:
Coupe, 1.8i 8v, r.v. 98 takova zelena s uza zvukem vyfuku:D ted Xsara II 1.4
engila
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Coupe, 1.8i 8v, r.v. 98 takova zelena s uza zvukem vyfuku:D -minulost... ted Xsara II 1.4

Poslaťod Artie » Sob 15. Nov 2008, 17:28

engile: Muzu se zeptat, jake repro jsi zakoupil? Respektive, plati k tvemu prispevky ty typy, ktere jsi uvadel drive v diskusi?
Xsara 2.0HDi, r. 2001
Artie
Návštěvník
Návštěvník

Poslaťod engila » Sob 15. Nov 2008, 18:10

jj to jsou oni
Coupe, 1.8i 8v, r.v. 98 takova zelena s uza zvukem vyfuku:D ted Xsara II 1.4
engila
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Coupe, 1.8i 8v, r.v. 98 takova zelena s uza zvukem vyfuku:D -minulost... ted Xsara II 1.4

Poslaťod Berny » Str 19. Nov 2008, 21:24

Dnes mě odešla tuba :( asi sem od ní chtěl moc :-D myslíte že uznají reklamaci? Záruka je 2 roky a mam jí asi pul roku...
Obrázok
Obrázok užívateľa
Berny
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara I

Poslaťod SilverGhost » Štv 20. Nov 2008, 9:09

Pokud si ji spálil, tak na to zapomeň. To není výrobní vada.
Obrázok
Obrázok užívateľa
SilverGhost
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod Berny » Štv 20. Nov 2008, 16:42

Hm uvidíme... v pondělí ji du poslat... :roll:
Obrázok
Obrázok užívateľa
Berny
Profesionál
Profesionál

Poslaťod totalexe » Štv 20. Nov 2008, 17:13

taky bych se rad s vami podelil o moji aparaturu Radio Panasonic CQ-C7305N
Repro přední do dveří - Reproduktory Blaupunkt GTx 663, výškové sem nechal původní
Repro plato - Reproduktory Pioneer TS-H683
Reproduktory Pioneer TS-A6916
no a do kufru sem nacpal subwoofer BLAUPUNKT GTB 1200
no a taky zesilovac u kterého nevim název ale má sílu 750W :) a napajím s tim 2 reprose v platu a basák az bude pekne tak se to pokusim i nejak nafotit :D
FOLLOW ME!!!
Obrázok užívateľa
totalexe
Přispěvatel
Přispěvatel

Poslaťod totalexe » Pia 21. Nov 2008, 9:55

jaký máte zkušenosti když basák reaguje na plynový pedál vydáváním takového pištění??? může mi nekdo poradit díky.. :roll:
FOLLOW ME!!!
Obrázok užívateľa
totalexe
Přispěvatel
Přispěvatel

Poslaťod SilverGhost » Ned 23. Nov 2008, 13:07

Že ti bere zesilovač rušení. Buď v signálové cestě (je potřeba dát signálové kabely dál od ostatní elektriky nebo použít kvalitnější s lepším stíněním) nebo pravděpodobnější - že máš špatně ukostřeno případně si přišrouboval zesilovač vruty do plechu.
Obrázok
Obrázok užívateľa
SilverGhost
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod Berny » Štv 4. Dec 2008, 19:32

Tak reklamace uznána :D v pondělí mě přijde nová tuba :D a tys mě strašil že to neuznaj SilverGhoste :D
Obrázok
Obrázok užívateľa
Berny
Profesionál
Profesionál

PredchádzajúciĎalší

Späť na Autohifi

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia