Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

ahoj,mno pokud jsi to zapojil tak jak to ma bejt (plus na baterku,minus na baterku nebo ukostřit nekde v autě, a hlavně takovej malej kabílek REMOTE na výstup z autoradia kterej slouľí k vysouvaní elektrickej anteny a nebo k aktivaci zesilovače) tak bude vąe v pořadku a hudba ti v klidovím reľimu bez zapnutýho radia nebude brát ľadnej proud... nevim je to na tobe ale ja mam eątě na tom kabílku k zesilovači vypínač,ne vľdycky chci poslouchat radio se zapnutou hudbou v kufru.... ale to je jen na toběBerny píše:Jěątě se chci zeptat... volume subwooferu mam na rádiu a mohu ho i vypnout... jinak nemám ľádnej vypínač mezi zesíkem a baterkou...pouze pojistku... je zesilovač stále pod napětím? Neľere to moc baterky kdyľ auto nepojizdně stojí? Dík

Berny píše:Jěątě se chci zeptat... volume subwooferu mam na rádiu a mohu ho i vypnout... jinak nemám ľádnej vypínač mezi zesíkem a baterkou...pouze pojistku... je zesilovač stále pod napětím? Neľere to moc baterky kdyľ auto nepojizdně stojí? Dík

, ale já řešim jiný problém: jak odendat tu zadní mřížku na repro v X1 3 dv.? Někde jsem četl " autorizovaný servis", ale to se mi nechce. Co musím všechno rozdělat?? A jsou tam už nějaký dráty, nebo technika samodoma?? Nechci žádnej show car, ale aby mi to hrálo i vzadu. Do plata nechci řezat.

divizion píše:Aviator,noproste kdyz prilozim na kontakty na silovac multimeter a mam to dane ne na tu funkci,jak zjistujes jestli je neco pruchodne,kdyz je tak to zacne pipat.Nevim jak se ta funkce presne jmenuje.Tak na zesilovaci mi to nepipne,kdyz to pripjim na svorky +,- ale kdyz je to odpojene od vyhybek.A kdyz draty z zesilovace pripojim na vyhybku a vyhybce to to zacne zvonit jak kdyby bylo + a - dohromady.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia