tak xsaramádi a Xsaratuningáři ( kua to sou nazvy

) rozhodl jsem se z estetických a funkčích duvodů změnit barvu své přístrojovky... z předchozích fotek jste viděli že jsem jej nastříkal "podomácku" stříbrnou barvou. Nevypadalo to šptaně na první pohled ale na ten druhý se objevily vážné nedostatky, začalo to dělat puchýřky, někde se barva trošičku odloupla či sedřela no prostě kvalita na hovno "to je tak když lakujete ve sprchovém koutě

já vím... chtělo by to zvolat ať žije amaterizmus či kutil TIM k pohledání. Ale co se stalo nemůže se odestát. Takže po přejetí rukou jsem dokonce poznal kde je krycího laku víc a kde naopak mnohem méně... byl to děs a hruza! A pokud bych měl jmenovat ta funkční nedostatky tak by byl asi jeden, ale podstatný a to odraz na skle, sice muj zorný uhel pohledu byl pod tímto odrazem ale i tak to nepřidalo na pohodě při řízení. Tak jsem se rozhodl že nechám zmíněný plast nově nastříkat u profesionálů a profi barvou... nebudu zatím blíže specifikovat ale bude docela luxusní... tady přikládám pár fotek než jsem odvezl přístrojovku do lakovny.

fotky hotového panelu by mohly být do týdne