Mám Piko-chameleona. Někdy se tváří zeleně, jindy spíš domodra, občas jako když žádnou barvu nemá... a má rád barevné xsamarády! Jmenuje se Oslík podle jednoho historického dopravního prostředku: Oslíkův příběh
Aha. Tady ten vypadá, že by to mohl být on, ale když vidím tu cenu, asi se fakt spíš vyplatí koupit ten se šroubkem a tlačítka přehodit, pokud to půjde.
Mám Piko-chameleona. Někdy se tváří zeleně, jindy spíš domodra, občas jako když žádnou barvu nemá... a má rád barevné xsamarády! Jmenuje se Oslík podle jednoho historického dopravního prostředku: Oslíkův příběh
Já kupoval horní díl (2 ks) na Aukru za 75Kč i s poštovným. Jen jsem jej musel, aby šel "nacvaknout", upravit skalpelem. Byl totiž na nový typ se šroubkem, ale povedlo se.
Minulosť: Citroensára1.6 16V r.v.2001 Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008 Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015 Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018
Díky za tipy a odkazy, zkusil jsem si objednat za pár kaček ten se šroubkem, třeba to nějak po úpravě nacvaknu, pokud nepůjde, objednám tu dražší variantu.