http://www.fejkl-toyota-citroen.cz/
Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki

pavels píše:Nemáš tam středovou díru,na jiných kolech zaslepenou krytkou,samozřejmě díry na šrouby tam jsou

zároveň mi sdělil, že ten smrad v autě je od vstřiku, který podfukuje! Který je poškozen od předchozí opravy! A druhý vstřik že je celý ožvýkaný a má přetržený jeden svorník! A tím to asi všechno začalo. Aby opravili podfukující vstřik - oprava by vyšla na cca 7000,-Kč ale ten druhý vstřik by chtěl taky přetěsnit, tím že je taky poškozen, ale problém je v tom, že je k němu špatný přístup a musel by se sundat motor včetně hlavy a vstřik vytlouct a to je problém,jelikož se vždy tímto procesem poničí. Mezitím ruším objednaný výše uvedený náhradní díl, neboť v autorizovanym servisu mi sdělují, že se jedná pouze o výměnu snímače víčka cca do 1000,-Kč a že nechci, aby mi cokoliv na vozu dělali, že mi poničili vstřiky, který vyndavat vůbec nemuseli! O tom autoservis Fejkl nechtěl ani slyšet, ,,díl je objednán a zálohu vám nevratíme,, Začala jsem i uvažovat o tom, že celému Fejklovi ponechám 50% zálohu, protože představa, že by mi měli ještě vůz opravovat,byla nepředstavitelná. Perlička byla když mi pracovník od servisu Fejkl volá, že tam mám ten náhradní díl. Když jsem dorazila si díl vyzvednout, čekala na mě opravdu zvláštní informace. Co se prý rozčiluju, objednaný díl byl snímač víčka za 952,-Kč
Samozřejmě poškodili i nárazník.Slíbili, že při předání vozidla bude nárazník opraven, potřebují k tomu jen TP. 

Gábina píše:Musím to zaťukat,ale auto zatím jezdí. Co se týče poruchovosti, tak mi majitélé C8 nevěřili, že neustále řeším nějaký problém,proto že jim jezdí bez problémůJeště potřebuji dořešit jeden menší občas se objevující problém a to že má auto pomalejší akceleraci...diagnostika při tom nevykazuje žádnou chybu a palivový filtr měl být měněný u Fejkla, tak nevim, jesli ho raději nenechám ještě jednou vyměnit...

glaver píše:jezismarja, uz jsem nekolikrat jel okolo a rikal jsem si, ze bych to mohl prubnout, ale kdyz to ctu...
ale taky jsem slysel, ze C8 je nejporuchovejsi auto od citroenu a ze jsou s nim jen potize

Cvrček píše:glaver píše:jezismarja, uz jsem nekolikrat jel okolo a rikal jsem si, ze bych to mohl prubnout, ale kdyz to ctu...
ale taky jsem slysel, ze C8 je nejporuchovejsi auto od citroenu a ze jsou s nim jen potize
Trošku mimo téma servisu. Mám v plánu jako nové vozítko brášku cé osmičky. Pažoutovic 607. A co vím od známých servisáků,tak až tak moc poruchový nejsou. A s 2,2 HDi,tak to jsou draci.

glaver píše:Cvrček píše:glaver píše:jezismarja, uz jsem nekolikrat jel okolo a rikal jsem si, ze bych to mohl prubnout, ale kdyz to ctu...
Trošku mimo téma servisu. Mám v plánu jako nové vozítko brášku cé osmičky. Pažoutovic 607. A co vím od známých servisáků,tak až tak moc poruchový nejsou. A s 2,2 HDi,tak to jsou draci.
Jo tak ja to mam z autorizovanyho servisu, kde jsou c osmicky nejcastejsim navstevnikem ;o) ale urco zalezi na kusu

Späť na Mé zkušenosti s autoservisy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia