Fejkl - Velké Přílepy

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki

Fejkl - Velké Přílepy

Poslaťod řepák » Sob 8. Sep 2007, 11:51

1.8/16V EXCLUSIVní černá a s křííííídlem, to bylo tenkrát ... pak to byl nějakej Japonec, ale žádný zemětřesení .
Za to teď , je to ,,pořádnej kočár,, . To už je od 20.6.19 historie
Š.S 125 AT
Bezpečná jízda především !
Obrázok užívateľa
řepák
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Š.S nebo-li koncernovej znetek :-)

Re: Fejkl - Velké Přílepy

Poslaťod davados » Ned 4. Jan 2009, 5:24

Ja tam jeste nebyl,ale mam pozitivni reakci od kolegy taxikare s X II jezdi prej jen tam,ze ten pan umi,volal sem mu kdyz sem chtel vymenit ty zhavicky,ale bylo mezi vanoci a nepracoval
Obrázok užívateľa
davados
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Renault Vel Satis

Poslaťod řepák » Ned 4. Jan 2009, 16:24

Např. přezutí bezděrových alu kol tam je za 1200,- . Což je o 300,- méně než u ,,C,, .
1.8/16V EXCLUSIVní černá a s křííííídlem, to bylo tenkrát ... pak to byl nějakej Japonec, ale žádný zemětřesení .
Š.S 125 AT
Obrázok užívateľa
řepák
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod davados » Pon 5. Jan 2009, 10:17

Mozna nejsem sam co to nezna.Co to sou bezderovy lity kola?
Obrázok užívateľa
davados
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Renault Vel Satis

Poslaťod pavels » Pon 5. Jan 2009, 11:17

Nemáš tam středovou díru,na jiných kolech zaslepenou krytkou,samozřejmě díry na šrouby tam jsou :D
Obrázok užívateľa
pavels
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: C3 1.4i červená lucifer, YAMAHA X MAX 250i

Poslaťod řepák » Pon 5. Jan 2009, 18:25

pavels píše:Nemáš tam středovou díru,na jiných kolech zaslepenou krytkou,samozřejmě díry na šrouby tam jsou :D

A přesto jsou ty kola origoš .
Š.S 125 AT
Obrázok užívateľa
řepák
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod Gábina » Ned 11. Jan 2009, 19:00

Jen bych chtěla všechny upozornit o mé velmi špatné zkušenosti s autoservisem Fejkl - Velké Přílepy! Sice nevlastním Citroena Xsaru,ale C8 2.2HDI. Potřebovala jsem vyčištění palivové soustavy. Včetně odtahu a servisu jsem zaplatila 23000,-Kč. Hned ten den auto ztrácelo výkon a začalo jet v nouzovém režimu. Po diagnolstice mi v servisu řekli, že je zapotřebí vyměnit nádržku s hrdlem v hodnotě cca 6000,-Kč, že si ještě chybu ověřovali na několika místech a tam jim to bylo potvrzeno. Složila jsem tedy zálohu 50%. U tohodle servisu se na dodání originál dílu čeká 14dní!!! Když jsem se zeptala, jak je to možný, bylo mi odpovězeno, to víte, to jsou Francouzi :shock: Tak že mi daji vědět, až náhradní díl dorazí. Další problém nastal po čtyřech dnech, kdy byl uvnitř auta během jízdy neskutečný smrad z výfuku, že se nedalo jet. Volám slavnému p. Fejklovi, který mě ale odkazuje na odpolední hodinu, jelikož má plně obsazené hevery. Čekat jsem nemohla a vydala se do autorizovaného servisu Kralupy n./ Vltavou, bez jakýhkoliv řečí si auto odvezli do dílny a já čekala na vyjádření. Myslela jsem si, že chyba bude u výfuku. Největší šok mě čekal, když mi technik říká, že mě nepotěší. Tak jak se prý dostane do dřeva červotoč, tak mě se pod kapotu dostal amatér :klik: zároveň mi sdělil, že ten smrad v autě je od vstřiku, který podfukuje! Který je poškozen od předchozí opravy! A druhý vstřik že je celý ožvýkaný a má přetržený jeden svorník! A tím to asi všechno začalo. Aby opravili podfukující vstřik - oprava by vyšla na cca 7000,-Kč ale ten druhý vstřik by chtěl taky přetěsnit, tím že je taky poškozen, ale problém je v tom, že je k němu špatný přístup a musel by se sundat motor včetně hlavy a vstřik vytlouct a to je problém,jelikož se vždy tímto procesem poničí. Mezitím ruším objednaný výše uvedený náhradní díl, neboť v autorizovanym servisu mi sdělují, že se jedná pouze o výměnu snímače víčka cca do 1000,-Kč a že nechci, aby mi cokoliv na vozu dělali, že mi poničili vstřiky, který vyndavat vůbec nemuseli! O tom autoservis Fejkl nechtěl ani slyšet, ,,díl je objednán a zálohu vám nevratíme,, Začala jsem i uvažovat o tom, že celému Fejklovi ponechám 50% zálohu, protože představa, že by mi měli ještě vůz opravovat,byla nepředstavitelná. Perlička byla když mi pracovník od servisu Fejkl volá, že tam mám ten náhradní díl. Když jsem dorazila si díl vyzvednout, čekala na mě opravdu zvláštní informace. Co se prý rozčiluju, objednaný díl byl snímač víčka za 952,-Kč :shock: Víc než trošku divný, budu skládat 3000,-Kč zálohu na náhradní díl co stojí necelou 1000,-Kč? Jejich pracovník mi řekl, že ještě dodatečně byl díl přeobjednán, ale mě nikdo neinformoval. Mezitím se dozvídám od pracovníka z firmy Fejkl, že už jednou udělali průšvih a nepoučili se, když se pustili do vstřiku u jiného vozidla a poničili jedinou hydrauliku v ČR na vyndavování vstřiků!!! Nebudu ani mluvit o tom, kolik oprava vozu stála, abych vůz mohla využívat! Když bych to měla celý shrnout, skládáte na všechny náhradní díly 50% zálohu i na 4 šrouby do kol, který stojí do 600,-Kč :lol: špatná komunikace se zákazníky a velmi neodborní pracovníci :!: Ještě jen dodám, že při odtahu se jim podařilo přelomit hák v nárazníku a nevim, jak by to dopadlo, kdyby v autě nikdo neseděl :ooo: Samozřejmě poškodili i nárazník.Slíbili, že při předání vozidla bude nárazník opraven, potřebují k tomu jen TP. :lol: :lol: ještě že po příjezdu mě napadlo se na nárazník podívat a skutečnost byla taková, že byl neopraven. Ani slušnost neměli mě o tom informovat, že nárazník neopravili, čekali zda se ženská ozve! Přitom auto měli 3 týdny v dílně! Auto přebírali 11.11.08 a teprve včera 10.1.2009 jsem si přivezla nárazník! Teď už mi je jasný, proč mi auto během servisování u Fejkla neustále nejezdilo, dokonce i sousedi už nechápali! Tak snad se teď vše obrátí a auto konečně začnu plně využívat :wink:
Gábina
Návštěvník
Návštěvník

Vůz: Citroen C8 2.2HDI

Poslaťod glaver » Sob 31. Jan 2009, 2:00

jezismarja, uz jsem nekolikrat jel okolo a rikal jsem si, ze bych to mohl prubnout, ale kdyz to ctu...
ale taky jsem slysel, ze C8 je nejporuchovejsi auto od citroenu a ze jsou s nim jen potize :(
Xsara Break 2.0 HDi 90HP 1999 Obrázok
Obrázok užívateľa
glaver
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod Gábina » Sob 31. Jan 2009, 18:07

Musím to zaťukat,ale auto zatím jezdí. Co se týče poruchovosti, tak mi majitélé C8 nevěřili, že neustále řeším nějaký problém,proto že jim jezdí bez problémů 8) Ještě potřebuji dořešit jeden menší občas se objevující problém a to že má auto pomalejší akceleraci...diagnostika při tom nevykazuje žádnou chybu a palivový filtr měl být měněný u Fejkla, tak nevim, jesli ho raději nenechám ještě jednou vyměnit...
Gábina
Návštěvník
Návštěvník

Poslaťod řepák » Sob 31. Jan 2009, 18:14

Gábina píše:Musím to zaťukat,ale auto zatím jezdí. Co se týče poruchovosti, tak mi majitélé C8 nevěřili, že neustále řeším nějaký problém,proto že jim jezdí bez problémů 8) Ještě potřebuji dořešit jeden menší občas se objevující problém a to že má auto pomalejší akceleraci...diagnostika při tom nevykazuje žádnou chybu a palivový filtr měl být měněný u Fejkla, tak nevim, jesli ho raději nenechám ještě jednou vyměnit...

Diagnostika ? A kde ti to dělali ?
Š.S 125 AT
Obrázok užívateľa
řepák
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod Gábina » Ned 1. Feb 2009, 20:54

Diagnostiku mi dělali v Kralupech n./ Vltavou, C-CAR Svoboda (autorizovaný servis Citroen) ale když mi auto předávali, žádnou chybu už nehlásilo...ale přes to se chyba jak jsem psala občas objevuje, tak uvidi jak to bude dál...
Gábina
Návštěvník
Návštěvník

Poslaťod Cvrček » Ned 1. Feb 2009, 22:44

glaver píše:jezismarja, uz jsem nekolikrat jel okolo a rikal jsem si, ze bych to mohl prubnout, ale kdyz to ctu...
ale taky jsem slysel, ze C8 je nejporuchovejsi auto od citroenu a ze jsou s nim jen potize :(

Trošku mimo téma servisu. Mám v plánu jako nové vozítko brášku cé osmičky. Pažoutovic 607. A co vím od známých servisáků,tak až tak moc poruchový nejsou. A s 2,2 HDi,tak to jsou draci. :twisted:
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete ;)
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
Obrázok užívateľa
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Xsara Picasso 2.0 HDi , r.v.2001

Poslaťod glaver » Ned 1. Feb 2009, 23:21

Cvrček píše:
glaver píše:jezismarja, uz jsem nekolikrat jel okolo a rikal jsem si, ze bych to mohl prubnout, ale kdyz to ctu...

Trošku mimo téma servisu. Mám v plánu jako nové vozítko brášku cé osmičky. Pažoutovic 607. A co vím od známých servisáků,tak až tak moc poruchový nejsou. A s 2,2 HDi,tak to jsou draci. :twisted:

Jo tak ja to mam z autorizovanyho servisu, kde jsou c osmicky nejcastejsim navstevnikem ;o) ale urco zalezi na kusu
Xsara Break 2.0 HDi 90HP 1999 Obrázok
Obrázok užívateľa
glaver
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod řepák » Pon 2. Feb 2009, 18:45

glaver píše:
Cvrček píše:

Jo tak ja to mam z autorizovanyho servisu, kde jsou c osmicky nejcastejsim navstevnikem ;o) ale urco zalezi na kusu

Stačí aby byl vyrobenej v pá po 14 hod ....ev. ještě 13.
Š.S 125 AT
Obrázok užívateľa
řepák
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod Rici.Kopis » Str 18. Feb 2009, 19:24

Pro Gábinu.No tak to teda nasere.Já svoje Piccasko vozím ke známemu mechanikovy a jsem nadmíru spokojen.Do značkového nebo autorizovaného servisu bych svoje autí nedal.Auta mě dělá již 6 let a mám v něm naprostou duvěru.Tak přeji mnoho ujetých kilométru.Snad už bez problému. :driv:
Xsara Picasso r.v.2000 1,8 16v modrá metalíza
Obrázok užívateľa
Rici.Kopis
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Bydlisko: Dolní Bojanovice(ale pocházím z Rajnochovic okr.Kroměříž)
Vůz: Xsara Picasso 1.8 16v benzin r.v.2000 7,5l

Ďalší

Späť na Mé zkušenosti s autoservisy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia