od pehy » Štv 6. Mar 2008, 9:57
Mechanik ke kterému jezdím si uľ po vąech moľných pokusech nevěděl rady a tak jsem musel do autorizovaného servisu Citroen v Ústí nad Labem. Hnedle po otevření dveří, místo přivítání Vás sprdne přijímací technik nebo co to bylo za louku ze kterého táhlo to jak ze sudu, zkrátka muľ za pultem, ľe parkujete blbě, tak alou přeparkovat. Po zřejmě mém neodborném vysvětlení závady ( někdy při startování motor naskočí na tři válce následuje ąílený kouř z výfuku - komín ve fabrice by jen tiąe záviděl ), následovalo velice povrchní chování a neochota. Po hodině přeąlapovaní venku, ( chlápek se neobtěľoval mně někam posadit, natoľ nabídnout vodu z automatu), po dotazu jak to se mnou vypadá mi bylo odpovězeno, ľe nic moc, auto závadu nevykazuje a jezdí tak jak má. Jen odpustily olej, ľe je ho tam moc. Byl jsem lehčí o patnáct kil, a jelo se domů. Byla to má první návątěva autorizovaného servisu, naivně jsem si myslel, ľe chování zaměstnanců bude na určité úrovni, a ľe můj problém vyřeąí. Opak byl pravdou. Do dnes je kaľdé otočení klíčem loterií. Nová startovací rampa nepomohla, nové svíce, tepelná pojistka. Pokud by měl někdo nějaký tip, a» písne budu vděčen.