K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Konečne sa mi podarilo splniť si dávny sen a naša motorodinka sa nám rozrástla o jednostopé vozítko Suzuki Burgman 650 Executive , ABS , r.v.2005 Dlho som poškuľoval po Honde SW a Honde deauville v kurze bol aj pan european, no napokon to vyhrala táto mašina. Musíme sa ešte spolu zoznámiť a dúfam že spolu zažijeme veľa pekných zážitkov...
Přeju hodně šťastných kilometrů , pevně kolama na zemi a vždy šťastné návraty . BTW... Já se rozhodoval mezi B650 a Honda SW ...
To: MP Ďakujem ... Ešte ju musím celú obloziť a skontrolovať technický stav, prípadne niečo opraviť - vymeniť ,, však to poznáš... Musím vedieť či je všetko OK, kým sa s ňou vyberiem niekam na ďaleký výlet...
TO: Škopek Pekná moto nech dlho slúži a prináša len radosť..
Čistě náhodou jsem tohle téma po roce otevřel, tak se trošičku pochlubím. Harley-Davidson Ultra Classic Electra Glide, která nahradila vymazleného Suzuki VL1500LC Intruder. Změna se sice udála už v lednu, takže už mám s H-D naběháno 15.000km a řeknu vám, že lepší motocykl jsem nikdy pod zadelí neměl.
... a hlavně pevně kolama na zemi , a v tvém případě můžu říct i "anténou nahoru"
Prosím tě , kde je to focený ? Tu mohylu s tím orlem znám z nějakých cestopisů a nějak si nemůžu vybavit kde to je ...
Čau Michale, je to Passo Gavia v Itálii. Tohle byl červencový trip po taliánských passech. Passo Giovo, Stelvio, Gavia, Tonale, Paleda, Pordoi a hafo dalších. Krásných dva a půl tisíce kiláčků.
Díky . Nějaký fotky , nebo cestopis , by byli ? Přes Giovo a Stelvio ( v opačným pořadí ) jsme taky letos projížděli , ale to byla už jen taková "okrajová záležitost" mimo plán cestou zpět z Francie