Ale je pravda že když odstavím auto třeba v nějakým kopci a ještě v bočním náklonu , tak se to tam nějak přeleje a rozsvítí se oko i třeba když je tam půl nádrže , pak to chvilku trvá než se to srovná .
Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Peter píše:Tak ako pocitam, tak pocitam, tych 53 litrov tam asi nebude (jedine zeby Francuzi pocitali aj s objemom vsetkych palivovych hadic)![]()
Ked pocitam, ze rezerva je cca 6-8 litrov (ked mi zacne svietit) a ja prejdem estecca 30-50 km a potom dotankujem aj s odvzdusnenim 42-44 litrov (az mi raz skoro vytiekloz trubice von...),t ak mi to na tych 52-53 litorv nevychadza...
No co uz, mozno mam mensiu nadrz![]()

ladggio píše:V tech. domunetaci píąou ľe nádrľ je na 55 lt. Max. jsem natankoval cca 53,5 lt. Ta kontrolka u palivoměru mě při startování taky nesvítí. Moľná ani zasvítit nemá.
Taky mi udivuje - dám plnou (53 lt) - takľe plná je a po nastartování ručička vyleze slabě nad 3/4. Pak po druhym nebo třetím zastartování uľ ukazuje plnou. Nevim jak si to to BSI přepočítává.![]()
Jinak pro zajímavost, za dobu co Xsaru mám tankuju vľdy od plný do plný a počítám spotřebu. Nemám totiľ palubní počítač. Průměr ze 37 natankování je 7,05 lt/100km. Největąí spotřeba byla 7,96 lt - únor 2006, mrazy pojíľďky po měste a do práce. Nejmenąí spotřeba 6,35 lt - září 2005, výlet do Chorvatska.
Nejvíc najeto na nádrľ asi 820 km, ale tip top. Do 750km jsem ale v klidu. Ukazazatel neukazatel.
Jak jste na tom vy?

Späť na Cokoliv se nikam nevešlo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia