Stahovanie okna

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Stahovanie okna

Poslaťod aldyx » Sob 24. Nov 2007, 18:33

zdravim... mohol by mi niekto poradit kde by mohla byt chyba.... kedze nechce ani pohnut oknom sofera...ostatne tri idu v pohode ... ??
aldyx
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara Break II, 2.0HDi,r.2001

Poslaťod divizion » Sob 24. Nov 2007, 19:10

muze byt ten cudl v pr..li,uz si to presne nepamatuji jak to tam je zkus,to rozdelat a prohodit je.
xsara II 1,6 16V r.v01
Obrázok užívateľa
divizion
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod igor1894 » Sob 24. Nov 2007, 23:15

pozri aj spoj medzi dverami. Dá sa to rozobra» a často sa stáva ľe je tam pretrhnutý drátik.
Xsara II, 1.4i Coupe
Obrázok užívateľa
igor1894
V.I.P.
V.I.P.

Re: Stahovanie okna

Poslaťod aldyx » Ned 25. Nov 2007, 12:53

aldyx píše:zdravim... mohol by mi niekto poradit kde by mohla byt chyba.... kedze nechce ani pohnut oknom sofera...ostatne tri idu v pohode ... ??
a este ma napadlo...ze ked su svetla zapnute,tak ked stahujem okna tak svetla rovnako svietia...ale ked tam stahnut soferove...co vlastne nestahne,,ale vidno ze akoby odobralo prud..trochu zoslabnu svetla...
aldyx
Přispěvatel
Přispěvatel

Poslaťod igor1894 » Ned 25. Nov 2007, 14:49

niekde ti to najskor skratuje, daj to elektrikárovi ak nenájdeą chybu ani v tých dverách. Oni vedia kde majú pozrie» a nemôľe to zase toµko stá» :wink:
Xsara II, 1.4i Coupe
Obrázok užívateľa
igor1894
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod ColinMcRay » Ned 25. Nov 2007, 14:56

dy» je zima na co tahovat okno :lol:
Obrázok užívateľa
ColinMcRay
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: ŠKODA Auto... Simply Rebel

Poslaťod Verdom » Pon 26. Nov 2007, 20:10

No to sem dnes řeąil taky.
Neąlo mi stáhnout při otevřených dveřích okno řidiče..
©el jsem po drátech a u té vyąroubovávací objímky co jde do dveří to bylo převrzané.
Je tam ale průąvih v té svorkovnici.
Pokud to budeą mít přeruąené blízko konektoru je to docela blbý nastavovat.
Ale jde to.
Chce to trpělivost.
:lol:
Se spínačema jsem si uľil taky. Ty jsem promáčkl v létě do palubky a dělal jsem jim pak kovový rámeček.
Tak pozor.
Aľ tam polezeą
je to sem tam vykřehlé a praská to.
.Obrázok
Obrázok užívateľa
Verdom
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: Xsara I 1.4 break, Peugeot 308SW Vti

Poslaťod petrd » Štv 6. Dec 2007, 15:57

Asi ta průchodka ve dveřích. Vlétě jsem to opravoval a byly tam přervaný 3 dráty a to nefungovalo pouze stahování. Nikdy jsem to nepochopil, spájel to a funguje.
Obrázok užívateľa
petrd
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara Break 1.8 16v, r.v.99

Poslaťod aldyx » Sob 8. Dec 2007, 14:49

No takze vcera som s kamaratom sa nato pozeral...a nejako sme dolsi k dost nestastnemu zaveru,,, preskusali sme tie ovladace okien pod radiom a tam problem nieje....tak sme isli ci ide prud k motorceku...no ten prud tam je a ide....lenze v dverach medzi tou konecnou koncovkou a motorcekom je este jeden plosak...a cez ten uz nejde prud.... vyskusali sme na priamo prudom stahnut okno a stahlo...a aj vytahlo....taze vsetko nasvedcuje tomu ze v tom plosaku je chyba :( .. a pochybujem ze toto niekto opravi..asi najskor novy,abo od niekoho co to ma zvysne,,,len dufam ze to nebude tak blbo poriesene...ze bude treba kupit cely motorcek aj s plosakom....
aldyx
Přispěvatel
Přispěvatel

Poslaťod petrd » Sob 8. Dec 2007, 20:45

aldyx píše:No takze vcera som s kamaratom sa nato pozeral...a nejako sme dolsi k dost nestastnemu zaveru,,, preskusali sme tie ovladace okien pod radiom a tam problem nieje....tak sme isli ci ide prud k motorceku...no ten prud tam je a ide....lenze v dverach medzi tou konecnou koncovkou a motorcekom je este jeden plosak...a cez ten uz nejde prud.... vyskusali sme na priamo prudom stahnut okno a stahlo...a aj vytahlo....taze vsetko nasvedcuje tomu ze v tom plosaku je chyba :( .. a pochybujem ze toto niekto opravi..asi najskor novy,abo od niekoho co to ma zvysne,,,len dufam ze to nebude tak blbo poriesene...ze bude treba kupit cely motorcek aj s plosakom....
To je voda na mlín lidem, jako je můj otec. Má Ochcávku se ąvihadlama, bez klimy, 1.6 55 KW, prostě nic. Pořád od něj musím poslouchat, jak je taková výbava zbytečná, prý jsou to jedině věci, které se můľou "polámat" a proto je nejlepąí mít auto v základu :evil: Jsem přesvědčenej,ľe kdyľ se budeľ snaľit, ptát se, dá se to vyřeąit za rozumný peníz.
Obrázok užívateľa
petrd
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara Break 1.8 16v, r.v.99

Poslaťod drystone » Uto 11. Dec 2007, 21:50

Mě se to stalo v září. Chtělo to naątěstí jen očistit kontakty na na spínači na palubovce.
To uľ mi pomohlo i kdyľ se mi samovolně spouątěl levý blinkr...čistil jsem kontakty v páčce, to uľ bylo troąku sloľitějąí.
Citroën Xsara I. 1.4i 55kW (3/2000), s BSI Obrázok
Obrázok užívateľa
drystone
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 24 hostia