Uz pri koupi neco strasne bouchalo vzadu vlevo pri prejezdu pres diru nebo neco (na rovine to nedela ani pri vyssich rychlostech) a ze pry staci vymenit vzadu silentblok. Daval jsem to tedy do servisu, kde mi rekli ze silentblokem to neni a ze to budou tlumice, takze vymenili zadni tlumice, vzadu ty 2 silentbloky (takove ty krychlove, jeste by to mozna mohli byt takove ty kulate, nevim jak se tomu presne rika) a jeste menili ve predu silentbloky, ze pry byly utrzene. Stalo me to 6 tisic, to by bylo ok, jenze rany se ozyvaji porad a uplne stejne intenzivne .. Jeste jsem slysel ze bych mel jit do repase cele napravy, jenze to uz pry maji lide zadni kola do A, a to ja nemam (alespon ne na prvni pohled). Tusi nekdo cim by to mohlo byt ?
Dalsi vec je, ze mi zacina za posledni tyden nejak vrzat predek, tezko popsat, je to zvuk jako kdyz se natahuje nebo trha zelezo, zni to dost osklive. Ale nedela to pri houpani, dela to spise pri rozjezdech a nebo kdyz stojim a otacim volantem.
V patek jsem jel s autem poprve do mycky (lak uz stejne neni nic moc), kdyz jsem vyjel, 30 min bylo vse ok, pak jsem na chvili zastavil a kdyz jsem znovu nastartoval, naskocil motor jen na 3 valce, chcipnul jsem to, nastartoval znovu a zas .. az na potreti to naskocilo normalne .. pak jeste vecer jednou problikla kontrolka zavady zapalovani a od te doby je pokoj .. asi nekam natekla voda .. stalo se to nekomu ?
Dekuji kazdemu, kdo bude alespon tusit o co jde, je tech zavad nejak vic nez jsem cekal, jsem ochoten do toho ted jeste X tisic vrazit, ale uz chci aby byl pokoj