Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

rasto píše:ahoj, aj mne sa stalo presne to iste. uz si nepamatam ako som to opravil ale zopar suciastok mi aj ostalo a sedacka funguje. Je tam strasne blby pristup. Pohladaj na podlahe ci ti nevypadli nejake sroby(ja som ich tam nasiel asi dva) a potom hladaj kam by pasovali... Len sa toho neboj. trofa si zanadavas ale spravis to

RadimK píše:Ja mam trochu v sedacce vuli, tak nevim, jestli to neni prave onen nastavovaci mechanismus pro vysku. Ale jak jsem nekde cetl, tak i v C4 jsou volna sedadla...

MP píše:Taky se mě to stalo ... oddělal jsem ten plast a hledal proč ... uľ si přesně nepamatuju jak to tam je , ale naąel jsem vypadenej ąroubek , tak jsem hledal odkud je , natočil ho zpět ... myslím ľe byl trochu problém to dělat sám - přitlačit sedačku do správné polohy a trefit dírku - ale ąlo to ... a zase to funguje jak má ....

Ne ne, uľ to mám hotový podle rad a bylo to bez problémů. Čas práce pod 5 min. Stačí odąroubovat boční plastový kryt a přístup je v poho.vetva píše:Ak je problémový prístup , nie je lepąie celú sedačku vybra» z auta von

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia