to je krásná práce lak povedený se vzory, audio se mi moc nelíbí ale tem předek hezky zpasoval a docela to sedí. škoda že není fotka jak to vypadá zboku jestli tomu udělal zobák jako slepici ale jo je to pěkná ukázka typického francouzského "brutálního" tuningu. možná když už se do toho tak pustil tak bych to i rozšířil ale to je zase věc názoru. Sice to není muj styl ale určitě bych s podivem zkoumal tohodle krasavce
Přesně jak píše Colin, na autě odvedená spoousta kvalitní práce, určitě bych se za takovým autem otočil a vidět ji někde stát stopro ji pořádně prozkoumáám , ale jinak mi to příjde nevkusný, ale to je každýho věc co se mu líbíí, každopádně zajimavej nápad
Mračítka na tom pikaču jsou děsný.Pár aut se mi tu líbí .ALE co je nejkrásnější na dvojkový XSAŘE z celýho auta je ta epesní maska s tím znakem!Tak proč to všichni hned vykuchaj
BreakII,2.0Hdi na plecháčích překoná Vaše představy.
na te vykuchané masce nevidím nic špatného mě se to líbí. A na tom picassu se mi zase děsné líbí ty kola... ikdyž mohly být o fous větší, ale i tak sou "eňo ňuňo"