Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Kvido píše:Tak já hlásím,že jsem si to asi vyřešil,měl jsem vodu v kufru a ten molitam byl dost nacucaný vodou,který smrděl jak půl roku stará dešťovka a nebo siláž po ránu (chasníci a statkáři ví).
A když výfuk ohřál ten plech v kufru,tak to začal odpařovat,ale při jízdě do předu proudění vzduchu jde do zadu a nebylo vepředu nic cítit,ale jen jsem dal zpátečku a začal couvat,ten smrad byl neuvěřitelný (colin ví),ale potom co jsem tapec vytáhl a vše vysušil,jsem již nezaznamenal tento podivný smrad.
No a kudy se voda dostala,je to přes světla,ta těsnící guma už stála h.... ,to jsem tedy poopravil,pak už se mi zdá ta guma kolem pátých dveří dost unavená a vymačkaná,příští měsíc v Citroenu nechám vyměnit a praskla mi hadička odstřikovače,ale z toho moc vody do vozu něšlo to vyměním až se oteplí.
Ale jasněji budu mít asi příští zimu,pokud Xsara ještě se mnou bude a nebo nezačne opět kypat a mrznout.
Ještě je mi ale divné,že to nebylo cítit když jsem otevřel kufr,možná jsem to tolik nečuchal,možná je to stále něčím jiným každopádně po zvednutí tapece v kufru jsem se málem

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia