vítej mezi námi, z návodu jsem udělal pdfko a zkusím oslovit náhradního admina aby to uložil do návodů na úvodní stránce. DĚKUJEME
TAK OPRAVA: náhradní admin se do úvodních stránek nedostane, ale nevadí, tady to snad najdeme a uložil jsem to do PC.
Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Emre píše:odpovím si: rozebráno sundal jsem tapec ze zadu dělal jsem to podle fotek co tu dal Frigo a pérka jsou v pořádku prostříkal jsem vše WDčkem ale vypadá to spíš na motorek centrálu u 5tých dveří pokud zamykám klíčem tak to jde v pohodě... ten zakroužkovaný spínač zamkne (směr nahoru) ale dolů už nesepne... je možné že by byl špatný drát? nechci zbytečně kupovat celý motorek centrálu

Frigo píše:Ahoj Emre ,
jsem zvědav jak s tou zkouškou otočení polarity dopadneš,tady na fóru se používá označení motorek a já nevím jestli je to správně, podle zvuku který ta věc vydává bych skoro řekl že je to jen elektromagnet zkusil jsem to i rozebrat ale potvora se nedal měl jsem strach že něco praskne,elektromagnet by měl táhnout když jedním tak i opačným směrem , při tom odemykání to nevydá žádný zvuk?
Jo a ty rozvody mám domluvený u kamaráda kolem 10 000 i s výměnou těsnění pod hlavou (prevence) ital prý neřeší korozivnost chladící kapaliny a 10 let je akorát aby to ufouklo.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia