tento ctvrtek jsem rano prisel k autu, nastartoval a jake bylo me prekvapeni, kdyz jsem pri rozjezdu pocitil, ze prave zadni kolo odmita jet. trosku jsem ho pobouchal kladivem a zkousel to znovu, ale bez sance. nechal jsem citrona chvili stat a vratil se k nemu, kdyz se oteplilo. opet jsem zacal s kladivkem, pote tahal lanko rucni brzdy u praveho kola a nakonec jsme se uspesne rozjeli. pote jsem tedy rucku vynechal, ale vcera se stala stejna vec, i kdyz rucka nebyla zatazena. proste blokle prave zadni kolo.
mate prosim nejaky napad, jak opet citronka rozjet nebo musim cekat az matka priroda dovoli?
diky,
jirka

, ale aby to nebylo jednoduché tak já mám lanko zatuhlé právě v té neporušené zbytkové části, která jde do auta až k páce ruční brzdy. To co je ulomené a dalo by se lehce sundat je krásně volné a bovden tam nedrhne proto ho musím rozhýbat v tom co nejde vyndat. Asi zkusím rozdělat vnitřek auta až k uchycení lanka na ručce (teda pokud to vůbec je možné) tam ho uvolnit, potom uvolnit lanko v bubnu a po malých kouscích tahat semtam až se to rozchodí. Jestli je to blbost tak mně prosím opravte a nesmějte se mi.