X2 kontrolka AIRBAG se ani nerožne

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Re: X2 kontrolka AIRBAG se ani nerožne

Poslaťod iicii » Štv 26. Feb 2009, 22:34

ok tak na to v sobotu vletim a rozeberu to bo mi to neda spat:))).

Jeste dotaz nevite nebo neni tady nekde popis jak sundat volant? chtel bych si ho nechat potahnout kuzi.... a zaroven bych zjistil zda je tam vubec airbag.

a kdyz jsme u toho > spolujezdcuv bag nevite jak vyndat-zkontrovat jestli tam fyzicky je? staci ty tri torxy co drzi schranku a pod nim jsou tusim dva jeste? nebo to chce jeste nekde? at to nepacim zbytecne, kdyz clovek vi jde to lehci :P
Xsara Break II 2.0 HDi r.v. 2002
Obrázok užívateľa
iicii
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara Break II 2.0 HDi 66kw r.v. 2002

Poslaťod davados » Štv 26. Feb 2009, 23:05

To Rope.TJM 03 BRATISLAVA (zustanu u ni,jelikoz se s ni da kouzlit na cekacce pri dohaneni dyzek z faktur pouzivam 50,-/min).Koncovka je zavadejici :lol: pan Gottwald je dava snad vsude,ale je fakt ze s ni zatim nejsou problemy
Obrázok užívateľa
davados
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Renault Vel Satis

Poslaťod Sun Wukung » Ned 20. Sep 2009, 9:48

zdravim vsetkych,
chcel by som sa stat stastnym majitelom xsary :) , vlastne uz mam zlozenu zalohu na jednu..., uz sme isli aj spolu domov...

ale bohuzial som zistil (neskoro po zaplateni tj. moja veeelka chyba), ze auticko co som si vyhliadol ma presne tento isty problem, kontrolky airbagov ani neprebliknu pri starte

1. chcem sa spytat ci ste nejako vyriesili tento problem
2. majitel mi volal, ze uz to vyriesil, ze bola iba vypalena poistka (nepovedal aka ale myslim ze kontroliek). Myslite, ze je to mozne? Maju kontrolky airbagov spolocnu poistku s inymi kontrolkami (lebo sa mi zdalo ze ostatne kontrolky fungovali normalne)?

prosim poradte zajtra ho mam ist pozriet a aj vyzdvihnut (inak sa mi auto celkom paci, aj mi ho po mechanickej stranke ocheckovali v servise...). Chcem ho zobrat aj na diagnostiku (do Peugotu, Citoren nema v TO pobocku, ale v Peugote mi povedali ze diagnostiku vedia urobit), ale co dalej ked mi povedia ze airbagy nekomunikuju atd.
Sun Wukung
Návštěvník
Návštěvník

Poslaťod iicii » Uto 3. Nov 2009, 19:10

jj je to mozne me to delala taky nakonec pojistka, takze je to mozne;)
Xsara Break II 2.0 HDi r.v. 2002
Obrázok užívateľa
iicii
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara Break II 2.0 HDi 66kw r.v. 2002

Predchádzajúci

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia