Špatná verze páčky blikačů

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Špatná verze páčky blikačů

Poslaťod satram » Str 6. Jan 2010, 19:19

Zdravím všechny,

mám problém, po několikátém čištění páčky blikačů jsem, že ty kolíčky co tam jsou mají už drážku a stejně to blbne. No koupil jsem novou z druhovýroby (Valeo). Starou vyndal, novou nasadil, vyzkoušel blinkry. Po tydnu v noci zjistím, že mi nějak blbnou světla. Teda oni se přepínaji z dálkového na potkávačky, ale při dálkových nesvítí potkávačky a naopak. Koukám na krabici, verze pro H7+H7, ale páčka je pro H4 (asi).

Otázka: Nedá se páčka předělat tak aby při dálkových světlech (dvojí optika) svítily i potkávačky?

Zpátky mi páčku nevemou, prý tam byla určitě ta správná...

No jestli ne mám jednu zánovní páčku na prodej :(

Díky za odpovědí

Martin Mareška
satram
Návštěvník
Návštěvník

Re: Špatná verze páčky blikačů

Poslaťod Cvrček » Štv 7. Jan 2010, 0:36

Myslím,že předělat to asi jen tak nepůjde. Možná by šlo to svícení udělat přes nějaký přídavný obvod,nebo relé. Ale dle mého by bylo jednodušší tuhle poslat do světa a sehnat jinou na dvojparaboly.
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete ;)
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
Obrázok užívateľa
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Xsara Picasso 2.0 HDi , r.v.2001

Poslaťod Rope » Štv 7. Jan 2010, 16:20

Stačilo by přepínací relé a šlo by to, jen by si člověk musel pohrát.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Poslaťod chipoliny1 » Str 13. Jan 2010, 17:37

Ahojte
Moj problem je v tom ze mi nefunguje blinker ked ho zapne dolava cize dole a na opacnu stranu to funguje. Ked pritlacim packu dole len zlahka tak to funguje akonahle to zapnem uplne dole tak to uz nefunguje. Da sa to opravit alebo to musim aj ja cele vymenit? Prosim O pomoc. Dakujem
chipoliny1
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: xsara break 2,0 HDI 66 kw, 2003

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 26 hostia