Nase nove zanovne Picasso po kupe ukazovalo pri startovani hlasku "Economy Mode Active" a to iste robilo par minut po pusteni radia z baterky .
Auto inak fungovalo normalne, nejaky ten tyzden pendlovania po meste v mrazoch a ziaden problem pri starte.
Sedliackym rozumom som prisiel na to, ze 5 rocna povodna baterka bude chciet dobit. Po nabiti to vydrzalo tyzden a hlaska znova. Nasledovala teda logicka vymena baterky.
Po vymene baterky 3 tyzdne vsetko OK, potesenie na mojej strane. Dnes som auticko drhol po zime, cize 2 hodiny otvorene dvere (a rozsvietene osvetlenie kabiny, neuvedomil som si to) + som bez nastartovania preskusal funkcnost osvetlenia - stretavacky sli mozno 2 minuty. Sok nastal pri startovani, ked sa hlaska znova objavila.
Takze prislo na rad forum - poradte prosim z ktoreho konca zacat hladat pricinu a ako po domacky zistit, kde by mohol byt pes zakopany. Nie som ziadny profimechanik, no zakladne veci zvladam.
Dakujem za kazdu radu.
PS: nadvazujem na vyhladavanie tohto problemu na fore: baterka prepolonava pred kupou nebola, na kryte bol originalny zberatelsky prach, takze akekolvek manipulovanie od vyroby mozem prakticky vylucit.