Není podmínkou jen ostřikovače světel ,ale i automatické vyvažování. Celý tento set se dá koupit,dělá ho tuším Osram,ale vyjde na nějakých 30 litrů.
Nejhorší co na silnicích můžu potkat jsou auta se starými parabolami bez čiré optiky a narvané v tom xenony,to je děs a svítí to všude možně. Bez čiré optiky a čočky bych to tam ani nedával. Jinak nevidím problém v tom ,že Pikaču je vysoké,i tam světla musí být správně seřízeny ,aby příliš neoslňovaly,jezdí spousta Tuaregů a dalších větších krabic co mají Xenony nebo Bi-xenony. Jen počítej ,že je to magnet na policii,sám jsem toho svědkem,nikdy mě nestavěli jako teď,ale kupodivu ani jedna hlídka neměla nějaké velké výhrady,až na jednu svědomitou policistku,které se to moc nezdálo,ale prošlo to bez ztráty.
Montáž je určitě možná i do Picassa (ač nevím co na to BSi ) ,nevím zda jsis vyzkoušel jízdu s Xenony ,ale není to jak s halogenem,mě trvalo dost dlouho než jsem si zvyknul a připadalo mi,že s Xenony nic nevidím,je to prostě před autem ukrojené a nic víc dál nevidíš a jízda v noci s rychlostí kolem 100 km/h
Bi-Xenon by byl lepší,ale to už by řádně oslňovalo. Pokud má Pikaču světloměty 2XH7 nebo 2xH1 není to problém,horší to je pokud máš jak u některých Xsar I jen H4 ,také to jde zapojit,jen když přepneš na dálkové Xenony zhasnoua když přepínáš zpátky Xenonům trvá než se rozsvítí a chvíli nevidíš skoro vůbec nic. Muselo by se to předělat.
Sám ti neřeknu jak to je u Picassa ,jelikož jsem zatím Picasso s Xenony nepotkal.
Jinak vyvažování světel mám ruční, motorky si seřizuji naklápění Xenonů,jen to mám opačně než sériovky,já nesklápím světla dolů,ale nahoru,protože se správnými xenony nic nevidíš a je to tak na jízdu krokem,takže mimo město si Xenony přizvednu o 2 dílky a to je potom blíkání na mě a do města to opět sklopím do země jak to má být. Tohle by asi právě vyřešil Bi-Xenon.