Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

ToFra_XsaraBreak píše:To jakub: Díky za názor, jeątě se tě zeptám na jednu věc, kdyľ otevřeą zadní víko, rozsvítí se ti kontrolka otevřených dveří??

jakub_k píše:ToFra_XsaraBreak píše:To jakub: Díky za názor, jeątě se tě zeptám na jednu věc, kdyľ otevřeą zadní víko, rozsvítí se ti kontrolka otevřených dveří??
Dnes jsem si na tebe u auta vzpomnel a koukal jsem na to, kdyz otevru kufr u breaka, tak se mi rozsviti kontrolka na palubce.

Rope píše:to ľe kontrolka zhasne mě utvrzuje v tom ľe problém bude v kufru, ten taky po pár minutách zhasne, ale jak to souvisí s kontrolkou?
Kabely směrem dozadu vedou středem auta pod středovým tunelem, pak vedou za spolujezdcem na kolmé stěně pod zadními sedadly a dělí se směrem dopředu (k Bsloupku do zadních dveří) a dozadu směrem do kufru po pravém prahu, nadzvedl bych koberec a koukl tam.

MrKrok píše:uz len najst ten spinac a skusit ho odpojit

MrKrok píše:a otvoreny kufor ti signalizuje ako keby boli otvorene dvere? Ja nemam break a kufor mi svieti az ked ho otvorima od deri nie. Ale kazdopadne tam musi byt nejaky spinac signalizacie otvoreneho kufru inak by nezacala svietit ani ziarovka v kufry

ToFra_XsaraBreak píše:MrKrok píše:a otvoreny kufor ti signalizuje ako keby boli otvorene dvere? Ja nemam break a kufor mi svieti az ked ho otvorima od deri nie. Ale kazdopadne tam musi byt nejaky spinac signalizacie otvoreneho kufru inak by nezacala svietit ani ziarovka v kufry
No on Break to má malinko jinak, jelikoľ má spojený prostor přepravní a pro lidi spojený tak se ľárovka v kufru rozsvicí třeba i při otevření dveří společně s ostatním osvětlením. Jakub mi to doufám potvrdí, pľe mě to tohle dělalo od začátku...z čehoľ plyne, ľe hlavní problém nemusí být ani tak v kufru, jako v těch dveřích...

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 24 hostia