problém s centrálem

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

problém s centrálem

Poslaťod malyvlk » Uto 26. Feb 2008, 21:15

mám problém s centrálem, a to ľe se mi nezamikají dveře u spolujezdce jdou zamknout pouze zevnitř tím čudlíkem :cry: jinak vąe ąlape skoro jak má, aľ na to ľe mi uľ deląí dobu nefunguje dálkáč.....baterkou to není tu jsem měnil. víte někdo jak opravit centrál u dveří spoujezdce nebo kolik by to stálo, případně co je třeba vyměnit? mám xsaru break kombi 1.9TD 98rok
malyvlk
Návštěvník
Návštěvník

Poslaťod malyvlk » Uto 26. Feb 2008, 21:30

tak dálkáč jsem vyřeąil jak jsem se dočetl s tím otočením a zmáčknutím tlačítka funguje to jako zázrakem. díky uľ jen ty dveře u spolujezdce pořád nefungují.nezamykají se dálkáčem, jdou zamknout jen klíčkem nebo zevnitř co s tím?
malyvlk
Návštěvník
Návštěvník

Poslaťod Rope » Uto 26. Feb 2008, 21:34

Moľná motorek centrálu, moľná zlomené dráty v průchodce, moľná
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Poslaťod Bronnsky » Str 27. Feb 2008, 8:43

Tohle jsem taky řeąil a byly opravdu zlomené dráty v průchodce do dveří.
Peugeot Traveller 2.0HDi, r.v.2018
ex-X1 1,9TD Break r.v.99 stříbrná s podložkama
Harley-Davidson FLHTCU Ultra Classic Electra Glide
Obrázok užívateľa
Bronnsky
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: Xsara I Break, 1.9TD, r.v.99

Re: problém s centrálem

Poslaťod mrshka » Str 27. Feb 2008, 15:46

tak jestli tě zajímá můj laický názor, tak můľeą mít upadlý (uhnilý, ulomený) drátek od motorku nebo můľeą mít i spálený ten motorek. takľe si myslím, ľe by ses měl podívat pod tapecírung (kam stejně budeą muset, a» je to cokoli) a mrknout na motorek. sice jsem ľenská, ale třeba ti to pomůľe 8)
jjj, jede to :jup:
mrshka
Xsamarád
Xsamarád

Poslaťod Marek » Str 27. Feb 2008, 17:23

Tapecírung nesundavat, napřed se podívej na vedení do dveří, v gumové chráničce mezi kastlí a dveřmi se rádi lámou drátky, je to dobře poznatelné i pro neelektrikáře. Zdá se mi, ľe lámání je způsobeno nedbalou montáľí, ľe dráty jsou moc napnuté.
Xsara Break 1.8 66kW LPG
Marek
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: X1 Break, 1.8 8V LPG,r.v.1999

Poslaťod viteon » Str 27. Feb 2008, 17:28

Marek píše:Tapecírung nesundavat, napřed se podívej na vedení do dveří, v gumové chráničce mezi kastlí a dveřmi se rádi lámou drátky, je to dobře poznatelné i pro neelektrikáře. Zdá se mi, ľe lámání je způsobeno nedbalou montáľí, ľe dráty jsou moc napnuté.

jen poznámka k lámání drátků. Nechci se Frantíků-montérů (beztak přistěhovaných z Afriky) zastávat, ale v rámci úspor je pouľita ta nejsprostąí měď, ty dráty jsou prostě tvrdé, nevyľíhané. Ale to uľ uąetřili víc Ti originální Framtíci.
Zkouąel jsem dát zlodějku u zadního světla a drát jsem vľdycky přecvakl.
Obrázok užívateľa
viteon
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: (A-C4 1,6ka) + (V-C-HR 1,2ka)

tak se zadařilo

Poslaťod malyvlk » Ned 2. Mar 2008, 6:51

ahoj vąichni co jste mi poradili jak opravit ten centrál u dveří spolujezdce, bylo to opravdu přelomeným drátkem mezi dveřma, tak vám děkuju za radu ted mi to funguje jako dřív............tak před váma smekám a jeątě jednou díky MALYVLK :)
malyvlk
Návštěvník
Návštěvník

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 29 hostia